Про нас
увійти

Лідер і капітан чортківського "Кристала" перейшов до "Агрона"

категорія: Футбол | дата: 06 08 2018
Лідер і капітан чортківського "Кристала" перейшов до "Агрона"

23-річнй лідер чортківського "Кристалу" Ян Ковалевський перейшов до великогаївського "Агрону-ОТГ". За нову команду він заявлений на чемпіонат Тернопільської області та аматорський чемпіонат України, повідомляє сайт ФФТО.

Цей перехід сміливо можна назвати найгучнішим серед усіх, які сталися у літнє трансферне вікно. Поява Яна Ковалевського в "Агроні" виявилася доволі несподіваною, адже атакувальний півзахисник/нападник не провів за великогаївську команду жодного літнього спарингу, а до останнього часу перебував у таборі чортківської команди і, за повідомленням прес-служби ФСК  "Кристалу" від 2 серпня, Ян мав залишитися в Чорткові. Однак в останні дні в його футбольній кар’єрі сталися різкі зміни і він опинився в таборі кращої аматорської команди Тернопільщини.

Ян Ковалевський з’явився у "Кристалі" в зимово-весняній частині 2018 року, коли команда проходила підготовку до сезону. Завдяки хорошій техніці та відчуття голу його запросили в чортківський колектив, за який він зіграв 7 офіційних матчів у чемпіонату України серед аматорів, 6 поєдинків у вищій обласній лізі (три забитих голи) та один матч у кубку Тернопільської області.

Окрім "Кристала" у футбольній біографії Ковалевського були виступи за "Металург" (Запоріжжя), "Гірник-спорт" (Горішні Плавні), "Скала" (Стрий), "Таврія" (Сімферополь) та збірну України (U-17 та U19).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook