Про нас
увійти

"Бастіон-1427" дозаявив четверо футболістів

категорія: Футбол | дата: 05 08 2018
"Бастіон-1427" дозаявив четверо футболістів

"Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки (Чортківський район), який відчайдушно бореться за потрапляння до трійки кращих команд групи "А" першої ліги чемпіонату Тернопільської області і який з двох поспіль поразок стартував у другому колі, значно перетасував свій склад, повідомляє сайт ФФТО.

Новачками команди стали четверо футболістів: 34-річний Михайло Присяжний, 17-річний Андрій Павлик, 16-річний Мар'ян Луцишин та 16-річний В’ячеслав Присунько.

Останні двоє виступали у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Мар'ян Луцишин у сезоні-2017/18 провів 10 матчів у ДЮФЛ України, виступаючи за ФК "Чортків-Педліцей" (U-17), а В’ячеслав Присунько у сезоні-2017/18 виступав у ДЮФЛ України (U-17) за дві  команди – "Надію" (Копичинці) у першому колі (13 матчів) і ФК "Чортків-Педліцей" у другому колі (7 матчів).

Значно більше гравців відзаявлені з "Бастіона". Це – Корнелій Троян, Михайло Тантала, В’ячеслав Савіцький, Віктор Слободян, Василь Пшеничний, Роман Жидонік, Микола Астрябський, Ігор Побігун. Що цікаво, двоє останніх менш, як два тижні тому були заявлені за команду з Чортківщини і фактично одразу відзаявлені.

Дебютувати нові гравці "Бастіона-1427" зможуть найближчої неділі, 5 серпня. Того дня команда з Чортківщини в рамках 12-го туру гратиме вдома з ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook