Про нас
увійти

Анонс матчів 12-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

категорія: Футбол | дата: 05 08 2018
Анонс матчів 12-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 12-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 5 серпня.

Група "А"

"Колос" (Бучач) – ФК "Копичинці"

5 серпня. Бучач. Стадіон "Колос". 15.00.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Роман Островський (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль),

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

Дискваліфікований: Ігор Крушельницький ("Колос").

Зустрічаються остання і перша команди групи "А" першої ліги. Апріорі результат матчу можна спрогнозувати наперед. Однак мають місце певні застереження. "Колос" у другому колі – це практично нова команда з десятьма новими виконавцями, тому спрогнозувати їхню гру наперед складно. Хоча більшість новобранців представляли у першому колі команди чемпіонату Бучацького району, тим не менше вони готові довести, що спроможні бути корисні бучацькій команді на обласному рівні. Що ж до ФК "Копичинці", то в цьому матчі не зможуть взяти участі лідери команди – брати Ігор та Владислав Сороцькі, які відіграють важливу роль у тактичних побудовах команди Ігоря Шпікули. Є втрата і в "Колоса" – через дискваліфікацію не помічник партнерам граючий тренер та лідер оборони Ігор Крушельницький.   

 

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська)

5 серпня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон 16.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).  

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Андрій Лемішко, Сергій Шкробут (обидва – "Бастіон-1427").

Обидві команди невдало стартували у другому колі – з двох поразок, тому кожна прагнутиме здобути очки, щоб потішити своїх вболівальників. Більше потрібна перемога "Бастіону", який вже на три очки відпустив свого головного конкурента за трійку кращих у групі "Б" "Скалу-Айву". Зробити це буде не просто, адже після останніх невдач в колектив з Чортківщини влилося чимало нових гравців, які за короткий час навряд чи зуміють знайти спільну мову з новими партнерами. Що ж до ФК "Мельниця", то це міцний горішок зі стабільним складом місцевих виконавців. У його табір точково влилися теж кілька нових футболістів. Отож матч має бути цікавим та непередбачуваним.

 

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – "Нива" (Підгайці)

5 серпня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Сергій Харчук (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Ігор Клапоущак ("Скала-Айва") – Олег Тринадцятко ("Нива").

"Скала-Айва" на власному полі грає дуже впевнено і очки втрачає зрідка, тому підопічні Богдана Слотвінського гратимуть виключно на перемогу. Тим більше, що у літнє міжсезоння вдалося втримати практично всіх лідерів команди, на яких був "попит" зі сторони більш серйозніших команд, і якісно доукомплектуватися гравцями з Хмельницькому області, які одразу ж стали футболістами основи. У складі "Ниви" теж чималий хмельницький легіон. Команда Петра Калиняка доволі нерівно грає, якщо в домашніх матчах відібрати очки в неї велика проблема навіть для лідерів, то на виїзді – зрідка може похвалитися хоч якимось здобутками. Для гравців цієї команди позитивним може бути те, що єдине виїзне очко в нинішньому сезоні "Нива" здобула саме на Борщівщині, у сусідній до Скали-Подільської – Мельниці-Подільській, зігравши з місцевим ФК "Мельниця" (3:3).    

 

ФК "Заводське" – ФК "Трибухівці"

5 серпня. Заводське. СК "Заводське". 16.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

Дискваліфікований: Руслан Супрун (ФК "Заводське").

Матч у Заводському можна назвати центральний у 12-му турі в групі "А", адже зустрічаються друга та п’ята команди. Після нічиєї і відповідно втрати двох очок у Підгайцях, амбітний ФК "Заводське" не розглядає іншого варіанту, як перемога в домашньому матчі проти ФК "Трибухівці". Тим більше, що після певних ушкоджень на повну силу готові відіграти лідери команди (Юрій Заставецький та Володимир Гайковий). Колектив з Трибухівців на тижні підсилився рядом виконавців, але новим футболістам буде не просто ось так одразу знайти спільну мову з партнерами по команді, тому можна спрогнозувати, що ФК "Трибухівці" гратиме від оборони, сподіваючись на швидкі контратаки і для них навіть нічия буде позитивним результатом.

 

Група "Б"

"Гірник" (Новосілка) – "Три валети" (Кременець)

5 серпня. Скалат. Міський стадіон. 16.30.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Дмитро Кіцкай (Бучач), Володимир Кацан (Бучач),

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

Дискваліфікований: Володимир Федак ("Гірник").

У Скалаті зустрінуться аутсайдери групи "Б" першої ліги і віддати комусь перевагу складно. "Гірник" поки ще в цьому сезоні не перемагав, тому підопічні Володимира Бульбіна зроблять все від них можливе, щоб таки потішити місцеву публіку. "Три валети" друге коло розпочали з двох поразок, а в комплектації зробили ставку на молодих місцевих виконавців, а це говорить про те, що особливих завдань на сезон-2018 в команді немає. В такому матчі можливе все, в тому числі й багато голів, що так подобається глядачам.

 

"Арсенал" (Білокриниця) – ФК "Збараж"

5 серпня. Білокриниця. СК "Лісотехнікум". 16.00.

Судді: Олег Чемний (Тернопіль), Андрій Шадюк (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Центральний матч 12-го туру групи "Б" безперечно відбудеться в Білокриниці. Обидві команди ведуть боротьбу за потрапляння до трійки кращих, щоб у фінальній частині поборотися за нагороди першої ліги. Фактично це матч за шість очок, адже нині колективи в турнірній таблиці розділяє три залікових пункти і в разі позитивного результату для "канонірів", вони наздоженуть суперника, а коли переможуть гості зі Збаража, ті відчеплять одного з своїх безпосередніх конкурентів за "трійку". На тижні склад ФК "Збараж" підсилив досвідчений нападник Олександр Паламар, також команда до цього поєдинку підходить з позитивними емоціями, адже в четвер відгуляла весілля свого колеги Василя Процика…

 

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – ФК "Шумськ"

5 серпня. Ланівці. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

У поєдинку лановецької та шумської команд певну перевагу мають господарі, які краще укомплектовані та й у турнірній таблиці знаходяться значно вище. Команда Тараса Романюка має певні підсилення свого складу, єдине, чи вдасться новим футболістам зігратися у новими партнерами. Є серйозне підкріплення і в шумської команди. Це – нападник Павло Заєць, який з п’ятьма забитими м’ячами поділив 2-3 місця у списку бомбардирів ФК "Шумськ" у сезоні-2017. Головний тренер ФК "Шумськ" Сергій Попов сподівається, що вихованець рівненського футболу в нинішньому чемпіонаті допоможе колективу піднятися з низів турнірної таблиці.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook