Про нас
увійти

"Калуш" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 05 08 2018
"Калуш" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у третьому турі Другої ліги буде ФК "Калуш". Матч відбудеться на стадіоні "Хімік" у Калуші 5 серпня о 17:00.

Перше побачення між "Калушем" та "Нивою" відбудеться на полі ще донедавна аматорської команди з Івано-Франківщини. "Калуш" у минулому сезоні посів 5-те місце у Групі 1 аматорської ліги, заявивши про свої амбіції повернутися у професійний футбол. Команда успішно пройшла атестацію і от уже Калуш знову представлений на професійній арені.

Старт калушан у чемпіонаті теж видався вдалим. Команда у першій грі Другої ліги обіграла вдома "Минай" 1:0, а у наступному турі розписала нулі з ще одним дебютантом — "Чайкою". До того ж, підопічні Василя Малика на першому попередньому етапі Кубка України пройшли чернівецьку "Буковину" у серії пенальті.

Вищезгадана "Буковина" минулого тижня у Тернополі завдала "Ниві" домашньої поразки. Поки у чемпіонаті тернополянам очки набирати вдається лише на виїзді. А от повернення на рідний стадіон після більше двох років перерви, обернулося невдачею.

На тижні клуб попрощався із двома гравцями — Костянтином Пікулем та Олександром Апанчуком, контракти із якими були припинені за взаємною згодою. Також у рамках підоготовки до матчу у "Калуші" наша команда провела спаринг із ФК "Вишнівець" у якому отримала результативну перемогу 5:2, а тренерський штаб мав змогу переглянути у ділі декількох потенційних новобранців.

У даній ситуації підсолодити стартові невдачі сезону зможе позитивний результат у матчі проти "Калуша", який у Другій лізі ще не пропускав.

Друга ліга, тур 3

"Калуш" – "Нива"

5.08.18, м. Калуш, 17:00

Арбітр — Михайлюк А. В. (Київ)

Асистенти арбітра — Матяш О. О. (Полтава), Парасунько О. В. (Київ)

Четвертий арбітр — Синишин Ю. Т. (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу — Буковецький Р. Й. (Чоп)

Трансляція: YouTube

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook