Про нас
увійти

Головний тренер чортківського "Кристалу" позбувся додатку "в.о."

категорія: Футбол | дата: 03 08 2018
Головний тренер чортківського "Кристалу" позбувся додатку "в.о."

Відтепер Едуард Хавров – офіційно головний тренер фізкультурно-спортивного клубу "Кристал" (Чортків). Надалі досвідчений футбольний спеціаліст працюватиме без додатку "в.о.". Про це 31 липня повідомив президент клубу, міський голова Чорткова Володимир Шматько.

Нагадаємо, Едуард Хавров ще 25 травня ц.р. був представлений футболістам чортківського "Кристалу" в якості виконувача обов’язків головного тренера. З того часу від керував командою в останніх поєдинках аматорського чемпіонату України (всі матчі "Кристал" програв), у кількох поєдинках чемпіонату Тернопільської області (перше коло команда завершила на третьому місці), вивів чортківський колектив у півфінал обласного кубка та провів з "Кристалом" два коротких літніх навчально-тренувальних збори.

У новій іпостасі Хавров дебютує 5 серпня у першому поєдинку нового сезону аматорського чемпіонату України, в якому чортківський "Кристал" на домашньому стадіоні "Харчовик" протистоятиме чемпіону Івано-Франківської області "Галичу" з однойменного міста.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook