Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" у спарингу поступився "ДСО-Поділля"

категорія: Футбол | дата: 02 08 2018
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" у спарингу поступився "ДСО-Поділля"

30 липня у Тернополі спаринг провели учасники вищої обласної ліги – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" та новоспечений володар суперкубка "ДСО-Поділля". Цікавий поєдинок завершився на користь колективу з Тернопільського району – 3:1.

У першому таймі голом відзначився Андрій Капелян, який вдало зіграв на підборі і завдав точного удару з меж карного майданчика (0:1). На 60-й хвилині після подачі кутового Тарасом Дураєм, на випередження зіграв Віктор Дорофей і ударом головою поцілив у ближній кут воріт (0:2).

У середині другого тайму гравці "ДСО-Поділля" організували швидку контратаку. На Віталія Тригубу пішов голкіпера ФК "Тернопіль-ДЮСШ" і той переадресував м’яча на Тараса Дурая. Останній уже переправляв м’яча у ворота, які безуспішно намагалися захистити трьоє оборонців тернопільської команди (0:3).

А на останній хвилині основного часу оборонці команди з Тернопільського району порушили правила на Миколі Лаврику і арбітр призначив пенальті.

Розвівши голкіпера Олександра Чернятинського та м’яча по різних кутах, Тарас Німаш забив останній гол у матчі (1:3).

Варто звернути увагу на склад "ДСО-Поділля". В їхніх кольорах на поле виходили три потенційних новачки команди. Найвідоміший з них досвідчений захисник/півзахисник Тарас Дурай, якому сьогодні виповнюється 34 роки. До останнього часу він захищав кольори ФК "Суми" з першої української ліги, а за своїми плечима має досвід виступів навіть у командах Прем’єр-ліги.

21-річний нападник Андрій Капелян у весняній частині сезону виступав за тернопільську "Ниву", за яку відіграв вісім матчів.

Ще одне нове обличчя в "ДСО-Поділля" – 17-річний нападник Віталій Тригуба, котрий на дитячо-юнацькому рівні виступав за тернопільську ДЮСШ та моршинську "Скалу".  

"ДСО-Поділля" в звітному матчі грало в такому складі: Чернятинський – Андрій Гринченко, Кормило, Алексевич, Скобляк (Дорофей, 46) – Вітович, Мищишин (Дурай, 46), Капелян (Головко, 46), Скибіцький, Левчик – Шелія (Тригуба, 46).

Тренери ФК "Тернопіль-ДЮСШ" використали понад 20 футболістів, здебільшого з числа тих, які захищали кольори команди в першому колі чемпіонату Тернопільської області, а також цілу групу гравців, які знаходяться в розташуванні муніципалів на оглядинах.  

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook