Про нас
увійти

Хет-трик Івана Городинського приносить перемогу ФК "Копичинці"

категорія: Футбол | дата: 02 08 2018
Хет-трик Івана Городинського приносить перемогу ФК "Копичинці"

Центральний матч 11-го туру групи "А" першої обласної ліги відбувся в  Копичинцях, де зустрічалися однойменний футбольний клуб та "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки, що на Чортківщині. Господарі поля лише в другому таймі зуміли схилити шальки терезів на свою користь – 6:2.

У першому таймі команди забили по два голи кожна, при чому їхніми авторами стали одній й ті ж футболісти. У гостей дубль на рахунку Андрія Кульчицького. В першому випадку молодий форвард "Бастіона" вправно зіграв на добиванні після відскоку м’яча від воротаря Володимира Черниша, а в другому – продемонстрував високу індивідуальну майстерність. У господарів двома голами відзначився правий півзахисник Іван Городинський. При чому голи були схожими, як краплина води. Мали місце передачі з лівого флангу й Іван переправляв м’яча у ворота, чи то в один дотик, чи то граючи на випередження. В схожій манері Городинський забив і втретє. Гольовими передачами відзначився Сергій Куріцький (двічі) та Петро Хомишин. Четверте взяття воріт для ФК "Копичинці" сталося після чергового якісного прострілу Сергія Куріцького. Нападник Роман Клак набіг і ударом головою у падінні метрів з дев’яти вколотив м’яча у сітку воріт. А в останні десять хвилин матчу дублем відзначився Володимир Леськів, який з позиції лівого півзахисника здійснив два проходи і точними ударами заставав зненацька голкіпера "Бастіона" Андрія Довгалюка

ФК "Копичинці" – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 6:2 (2:2)

29 липня. Копичинці. Стадіон "Надія". 253  гл. +24 град

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

ФК "Копичинці": В. Б. Черниш, В. Сороцький (Гондз, 72), Абзалов, Хомишин, Сагайдак (М. Куріцький, 46), Ватраль-к, О. Никеруй (Мороз, 61), С. Куріцький, Городинський (Бабій, 76), І. Сороцький (Клак, 67), Леськів.

"Бастіон-1427": Довгалюк, А. Лемішка, Чинчик, Гаєвський, Шкробут, П'ятничук. Турчак, Басістий, Миронюк-к, Побігун, Кульчицький.

Голи: Андрій Кульчицький (5, 44), Іван Городинський (31, 45+3, 60), Роман Клак (73), Володимир Леськів (79, 82).  

На 84-й хвилині Михайло П’ятничук не реалізував пенальті ("Бастіон-1427").

Попереджені: П.  Хомишин (25), А. Лемішка (28), С. П’ятничук (49).

Вилучений: С. Шкробот (69).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook