Про нас
увійти

ФСК "Чортків" впевнено обіграв ФК "Хмельницький"

категорія: Футбол | дата: 31 07 2018
ФСК "Чортків" впевнено обіграв ФК "Хмельницький"

28 липня, підопічні Едуарда Хаврова у гостях впевнено обіграли учасника аматорської першості - ФК "Хмельницький" - із рахунком 2:0.

Два голи у свій актив ще у першому таймі записав добре знаний чортківській публіці Руслан Курдас, котрого вболівальники визнали найкращим гравцем "Кристалу" у першому півріччі 2018. Перший гол став результативним наслідком комбінації, а вдруге Руслан розписався у воротах опонентів із 11-метрового. Втім, йдучи на перерву з комфортною перевагою, "Кристал" не збавляв обертів і у другій 45-хвилинці, повністю домінуючи протягом тайму.

Окрім 8 гравців, що перебувають у "Кристалі" на перегляді, участь у матчі взяли: голкіпер Ольховий, захисники Сутченко, Іванов, Клим, півзахисники Р. Курдас, Д. Курдас, Червонецький, Ковалевський.

І вже цього вівторка, 31 липня, ФСК "Кристал" на стадіоні "Харчовик" презентуватиме нових гравців, а також головного тренера Едуарда Хаврова, котрий відтепер працюватиме без приставки "в.о.".

Окрім того, вже наступної неділі чортківчани стартуватимуть у новому розіграші Чемпіонату України серед аматорів. 5 серпня "Кристал" вдома прийматиме ФК "Галич" із Бурштина (Івано-Франківська область).

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook