Про нас
увійти

Хмельницький десант у підгаєцькій "Ниві"

категорія: Футбол | дата: 30 07 2018
Хмельницький десант у підгаєцькій "Ниві"

Продовжує підсилювати свій склад один з аутсайдерів групи "А" першої обласної ліги підгаєцька "Нива". В команді з’явилися чергові новачки – три футболісти з Хмельниччиниповідомили у Федерації футбол Тернопільської області.

Найдосвідченішим новобранцем підгаєцької команди став 28-річний Олександр Бедратий, який у своїй кар’єрі здебільшого грав за аматорські команди Хмельницької області. Останній колектив Олександра – "Вікторія" (Городок), який після першого кола займає передостаннє, шосте місце в першій лізі групи "Б" чемпіонату Хмельницької області 2018 року.

20-річний Денис Бевз у сезоні-2017 захищав кольори команди "Відродження" (Жищенці), яка теж виступала у чемпіонаті Хмельниччини. І, насамкінець, 18-річний Максим Генсіровський, як і його старший колега Олександр Бедратий, грав останніх кілька років за "Вікторію" (Городок).

Паралельно з дозаявкою, одного футболіста керівництво підгаєцької "Ниви" відзаявило. Ним став 23-річний Максим Цицонь, який встиг зіграти за команду з Підгайців усього в одному матчі – вийшов на заміну в поєдинку 10-го туру проти ФК "Трибухівці".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook