Про нас
увійти

Анонс матчів 11-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

категорія: Футбол | дата: 29 07 2018
Анонс матчів 11-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 11-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 29 липня.

Група "А"

"Нива" (Підгайці) – ФК "Заводське"

29 липня. Підгайці. Стадіон "Нива". 16.00.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Роман Островський (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Дискваліфікований: Михайло Слюсар ("Нива").

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці і завдання в кожної різне. Заводський колектив небезпідставно претендує на вихід до фінальної частини першої ліги, щоб поборотися за нагороди чемпіонату. Команда ж Петра Калиняка останніми днями знову підсилилася, тепер уже вихованцями хмельницького футболу, тому намагатиметься покинути небезпечну аутсайдерську зону. Тренер ФК "Заводське" Анатолій Назаренко зможе використати двох гравців, які в минулому турі не грали через дискваліфікацію (Савка, Крашівський), а це означатиме, що команда надійніше гратиме в обороні, бо в попередньому матчі з ФК "Мельниця" в цій зоні були певні проблеми. У підгаєцької "Ниви" не зможе взяти участь у зустрічі Михайло Слюсар, який отримав у минулому турі необов’язкове вилучення (два попередження), тому тренерському складу доведеться поламати голову ким його замінити. Варто відзначити, що команда з Підгайців є домашньою і більшість своїх очок здобуває на власному полі, тому після прикрої поразки в першому турі другого кола в Трибухівцях, її футболісти спробують реабілітуватися на домашній арені.

 

ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – "Скала-Айва" (Скала-Подільська)

29 липня. Мельниця-Подільська. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

У Мельниця-Подільській відбудеться обласне борщівське дербі, а це означає, що поєдинок носитиме гострий і безкомпромісний характер. Обидві команди в минулому турі граючи проти колективів, які обіймають два перших місця в групі "А" першої ліги показали непоганий футбол, але перемог не здобули. Надолужувати згаяне зможуть в 11-му турі. Підбір гравців кращий у "Скали-Айви", однак за рахунок характеру, фактору власного поля та фарту футболісти ФК "Мельниця" спроможні на сенсацію. Велику роль у цьому мала б зіграти присутність головного тренера мельниця-подільської команди Михайла Дем’янчука та лідера на футбольному полі Романа Годованого, які в силу різних причин були відсутні в матчі попереднього туру і достеменно не відомо, чи обоє будуть на матчі з географічними сусідами.   

 

ФК "Копичинці" – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка)

29 липня. Копичинці. Стадіон "Надія". 14.00.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Назар Наталюк, Ігор Сливка (обидва – ФК "Копичинці") – Василь Лемішко ("Бастіон-1427").

Втрата очок у попередньому турі безперечно змушуватиме футболістів ФК "Копичинці" грати виключно на перемогу. Водночас у їхнього тренера Ігоря Шпікули є певні проблеми зі складом. Невдалу гру в минулому турі показав лівий оборонець Петро Хомишин, тому його поява в матчі з "Бастіоном" під питанням. Також в команді є два дискваліфікованих з числа гравців основного складу – оборонець Назар Наталюк і капітан та атакувальний півзахисник Ігор Сливка, які відіграють важливу роль у тактичних побудовах копичинецької команди. "Бастіон-1427" доволі несподівано програв на власному полі в минулому турі "Юності" (3:4), тому, якщо в планах команди є боротьба за трійку кращих, щоб поборотися у фінальній частині першої ліги за 1-6 місця, потрібно брати очки в Копичинцях. Буде це зробити не просто, адже у Віктора Данилишина вікова команда, до того ж партнерам не зможе допомогти дискваліфікований Василь Лемішко.

 

Матч "Юність" (Горішня Слобідка) – "Колос" (Бучач) перенесено на 24 серпня.

 

Група "Б"

"Три валети" (Кременець) – "Арсенал" (Білокриниця)

29 липня. Кременець. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Олег Ющишин (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

У кременецькому дербі важко віддати перевагу котромусь з суперників. По підбору виконавців, звичайно, краще укомплектовані "каноніри", які, на відміну від "Трьох валетів" підсилилися не лише місцевими футболістами, а й з інших областей. У попередньому турі обидві команди зазнали поразок, окрім того, "Арсенал" дізнався рішення КДК у якому їхній команді ухвали ще й технічну поразку в виграшному матчі з лановецькою командою. А це говорить лише про те, щоб команди гратимуть в атакувальний футбол, виключно на перемогу і, можна спрогнозувати, що в матчі глядачі можуть побачити багато голів.  

 

ФК "Вишнівець-2" – "Гірник" (Новосілка)

29 липня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 15.00.

Судді: Володимир Кацан (Бучач), Дмитро Кіцкай (Бучач),  Денис Кіцкай  (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Максим Борисевич, Михайло Войцещук, Святослав Кантицький, Назар Бондарук (ФК "Вишнівець-2").

Команди знаходяться у різних вагових категоріях. Тому, на переший погляд, фаворита можна визначити наперед. Однак робити прогноз у такому поєдинку справа невдячна, адже, по-перше, у вишнівецької команди одразу четверо футболістів дискваліфіковані, по-друге, "Гірник" на друге коло практично на 70 відсотків оновив свій склад і новачки, безперечно, захочуть показати себе з кращого боку в дебютному матчі.     

 

Матч ФК "Тернопіль-Педліцей" – ФК "Ланіці ОТГ-Стандарт" відбудеться 1 серпня.

 

Матч ФК "Збараж" – "Зоря" (Хоростків) – перенесено.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook