Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" зіграв унічию із золочівським "Соколом"

категорія: Футбол | дата: 29 07 2018
"Агрон-ОТГ" зіграв унічию із золочівським "Соколом"

26 липня, лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – великогаївський "Агрон-ОТГ" у Золочеві провів третій літній спаринг. У суперниках був золочівський "Сокіл" із Львівщини. Матч завершився внічию – 2:2, повідомляє ФФТО.

Після першого тайму наші земляки мінімально перемагали завдяки голу новачка команди Назара Процика. Форвард "Агрона" отримав передачу в штрафний майданчик, "відтер" від м’яча захисника "Сокола" і точно пробив у ближній кут воріт (0:1). У другому таймі суперник зумів не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. В обох випадках це сталося після контратак. Перший гол господарі забили внаслідок якісної прострільної передачі (1:1), другий – після непорозуміння оборонців великогаївської команди (2:1). Однак наші земляки знайшли в собі сили відігратися. Той ж Назар Процик після стандарту першим був на відскоку і в один дотик пробив метрів з 13-ти у дальній від голкіпера кут воріт (2:2).

Як відзначив головний тренер "Агрона" Роман Курдупель, його підопічні протягом всього матчу володіли перевагою, мали кілька виходів віч-на-віч, двічі м’яч після ударів гравців "Агрона" потрапляв у поперечину. Отож з реалізацією гольових моментів у команди з Великих Гаїв були певні проблеми.

Великогаївська команда грала в такому складі: Мазур, Андрієшин, Пастернак, Ковалик, Коник, Гаврилюк, Кривобедрий, Семенець, Гурін, Гевчук, Процик. На заміну виходили: Рогаль, Оконський, Лук’янов, Мельник, Лівіцький.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook