Про нас
увійти

ФК "Заводське" у гостях поступився "Медоборам"

категорія: Футбол | дата: 29 07 2018
ФК "Заводське" у гостях поступився "Медоборам"

Одразу шість футболістів по різних причинах не зміг залучити головний тренер першолігового ФК "Заводське" у виїзному спарингу проти однієї з найсильніших районних команд області – "Медобори" (Зелене, Гусятинський район). Саме цей чинник став головним у програші заводської команди – 2:4.

Також варто відзначити команду "Медобори", адже її складу позаздрила б будь-яка обласна команда першої ліги. Чого варті Андрій Кондзьолка, Степан Клекот, Сергій Полянчук, Ростислав Ціх тощо.  

Рахунок у матчі було відкрито вже на другій хвилині. Правим краєм пройшов Степан Клекот, зробив передачу на Тараса Вахріва, котрий метрів з 13-ти завдав точного удару (1:0). Другий гол став наслідком невдалих дій оборонців ФК "Заводське", які вчасно не вибили м’яча і того, ударом через себе, направив у сітку Сергій Полянчук (2:0). А на 25-й хвилині Степан Римар і голкіпер Володимир Павлишен не розібралися хто має йти до м’яча. Гостей обікрав Полянчук і ще до перерви збільшив перевагу "Медоборів" до трьох м’ячів (3:0).

Зробивши кілька замін, гра з боку заводської команди оживилася. Вже на 48-й хвилині Віталій Кулик віддав передачу на Сергія Маньовського, котрий пройшов по правому краю і метрів з 13-ти потужно і головне влучно пробив по воротах (1:3). Далі з боку господарів поля були два небезпечних штрафних, які потягнув Дмитро Щипчик, однак в другому випадку це сталося ціною травми і молодий голкіпер змушений був передчасно залишити футбольне поле.

На 63-й хвилині господарям знову вдався гол-красень ударом ножицями метрів з 15-ти. Цього разу його автором став Микола Поврозник. М’яч після його удару поцілив у стійку і залетів у ворота (1:4). Гості відповіли двома кутовими, другий з яких став результативним. Після подачі корнера Сергієм Маньовським, м’яч у власні ворота зрізав захисник "Медоборів" (2:4)…

Загалом гравці ФК "Заводське" більше контролювали м’яча, мали ігрову перевагу, створили чимало гольових моментів, однак, як відзначили тренери, ахіллесовою п’ятою команди є реалізація моментів. Якщо ж брати по персоналіях, то у колективу з Чортківщини варто відзначити гру Сергія Маньовського та Миколи Дорика.

ФК "Заводське" у звітному матчі виступав у такому складі: Павлишен, Сцібак, Савка, Михальчук, Дорик, Павлинів, Римар, Вадовський, Кулик, Гайковий, гравець на перегляді. На заміну виходили: Щипчик, Заставецький, Маньовський, Ільницький.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook