Про нас
увійти

Кадрова революція в підгаєцькій "Ниві"

категорія: Футбол | дата: 28 07 2018
Кадрова революція в підгаєцькій "Ниві"

Один з аутсайдерів групи "А" першої обласної ліги підгаєцька "Нива" серйозно "почистила" свої ряди. У перерві між першим і другим колами команду залишило одразу шестеро футболістів, повідомили у Федерації футбол Тернопільської області.

Більше не є гравцями "Ниви" – Володимир Барилко, Сергій Вербовий, Остап Гураль, Віктор Стець, Ігор Тригуба, Іван Шкварло.

Разом з тим у підгаєцькій команді з’явилося троє нових гравців. Найдосвідченіший з них 27-річний півзахисник Ігор Зарицький, котрий раніше виступав за "Промінь" (Хмельницький) та "Студеницю" (Дунаївці, Хмельницька область)

23-річний Максим Цицонь повернувся до підгаєцької "Ниву", за яку він виступав у 2013 році. Також на Тернопільщині футболіст грав за бережанську "Ниву". А останнім часом захищав кольори ФК "Верхня Липиця" у чемпіонаті Рогатинського району (Івано-Франківська область).

Ще один новачок "Ниви" – 21-річний півзахисник Руслан Хабаров. Він є вихованцем тернопільської ДЮСШ, на дорослому рівні виступав за ДСО (Тернопільський район), "Збруч" (Підволочиськ). Першу частину сезону-2018 захищав кольори ФК "Постолівка" в чемпіонаті Гусятинського району, де відіграв у восьми поєдинках. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook