Про нас
увійти

"Нива" – "Буковина". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 28 07 2018
"Нива" – "Буковина". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у другому турі Другої ліги буде "Буковина" з Чернівців. Матч відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 28 липня о 17:00.

Те, чого чекали усі прихильники футбольного клубу "Нива", нарешті сталося. Більше двох років наша команда не приймала суперників на міському стадіоні. Тепер завдяки сприянню міського голови Сергія Надала, "Нива" повертається додому та проведе свій перший домашній матч у новому сезоні.

У суперниках сьогодні — чернівецька "Буковина". Історично склалося, що протистояння цих двох команд завжди вирізнялися принциповістю та особливим характером. Цей матч вийнятком стати не повинен. Нагадаємо, що у минулому сезоні "Нива" та "Буковина" зустрічалися тричі і в жодному матчі тернополянам перемогти не вдалося (дві нічиїх та поразка). Крайня зустріч суперників відбулася нещодавно під час тренувальних зборів. У Теребовлі "Нива" та "Буковина" знову розписали нічию — 1:1.

Чернівецька команда, яка суттєво оновила склад у міжсезоння, два стартові матчі сезону програла. У Калуші підопічні Віктора Мглинця не зуміли пройти місцевий ФК у першому попередньому етапі Кубка України, поступившись у серії пенальті. А перший тур чемпіонату обернувся для "Буковини" серйозним фіаско у грі проти дебютанта професійного футболу — "Чайки" — поразка 0:3.

"Нива", як відомо, у сезоні ще теж не перемагала. Проте минулого тижня підопічні Віталія Шумського здобули перші очки у чемпіонаті, розписавши нічию у Вінниці — 1:1. Напередодні домашньої гри, "Нива" отримала підсилення. Зможе допомогти у цьому матчі Ярослав Волошин, трансфер якого повернувся зі Швеції. А також "Нива" може розраховувати на допомогу двох молодих новачків — воротаря Костика та нападника Бідного.

Протягом останнього тижня навколо першої домашньої гри тернополян був чималий ажіотаж, який, сподіваємося, перенесеться на трибуни міського. Тому чекаємо усіх на стадіоні, а тим, хто не зможе підтримати команду на стадірні, допоможе онлайн трансляція матчу.

Друга ліга, тур 2

"Нива" – "Буковина"

28.07.18, м. Тернопіль 17:00

Арбітр — Дубровець П. В. (Житомир)

Асистенти арбітра — Ступак Д. В. (Київська обл.), Онищук В. О. (Житомир)

Четвертий арбітр — Садковський І. В. (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Овчар І. І. (Івано-Франківськ)

Трансляція: https://www.youtube.com/watch?v=WrzDbVCTByY

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook