Про нас
увійти

"Три валети": ставка на вихованців кременецького футболу

категорія: Футбол | дата: 27 07 2018
"Три валети": ставка на вихованців кременецького футболу

Учасник першої обласної ліги – команда "Три валети" з Кременця – у комплектуванні на друге коло робить акцент на вихованцях кременецького футболу. Двоє молодих місцевих футболістів дозаявлено за кременецьку команду на другу частину сезону, повідомили у Федерації футбол Тернопільської області.

Першим з дозаявлених новачків став 20-річний універсал Олег Панчук, котрий свого часу навчався футбольним азам у кременецькій ДЮСШ, на дорослому рівні виступав на місцеву "Панораму" у чемпіонаті Кременецького району. Останнім часом Олег був поза футболом і заявившись за "Три валети" отримав свого роду другий шанс проявити себе у великому футболі.

Також у кременецькій команді з’явився 17-річний правий півзахисник Максим Верещак, який у сезоні-2017/18 виступав за кременецьку ДЮСШ у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини, а також грав за "Арсенал-2" у чемпіонаті Кременецького району.

Нагадаємо, "Три валети" з поразки розпочали друге коло чемпіонату області в групі "Б" першої ліги. Команда з Кременця поступилася у гостях лідеру – хоростківській "Зорі" – 1:6. у наступному 11-му турі "Три валети" в кременецькому дербі будуть приймати "Арсенал" з Білокринці. Матч відбудеться найближчої неділі, 29 липня. 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook