Про нас
увійти

Сенсаційна перемога "Юності" з Горішньої Слобідки

категорія: Футбол | дата: 26 07 2018
Сенсаційна перемога "Юності" з Горішньої Слобідки

До звітного туру "Юність" з Горішньої Слобідки мала всього одну перемогу в групі "А" першої обласної ліги. І, зустрічаючись в 10-му турі на виїзді з одним із лідерів "Бастіоном", важко було сподіватися тренерам команди з Монастирищини на позитивний результат. Однак футболісти "Юності" створили справжню сенсацію, вигравши на виїзді в грізного суперника – 4:3.

Рахунок у матчі відкрили в середині першого тайму господарі поля. "Смачно" приклався до м’яча Сергій Шкробут, а голкіпер "Юності" Віталій Кравець відверто проґавив момент удару (1:0). Наприкінці першого тайму гості рахунок зрівняли. Пішла подача зі штрафного Володимира Духніча, на яку відгукнувся центральний оборонець "Юності" Володимир Туркевич і ударом головою переправив м’яча у ворота (1:1).

На початку другого таймі "Бастіон" знову виходить вперед. Взяття воріт сталося після стандарту. Пішов удар зі штрафного, м’яч потрапив у поперечину і відскочив у поле, якого в сітку воріт добив капітан господарів Анатолій Миронюк (2:1). Але не пройшло й десяти хвилин, як гості знову вирівнюють становище на полі. Гол-красень ударом метрів з 40-ка забив оборонець "Юності" Андрій Лашта (2:2). Однак на цьому футболісти з Монастирищини не зупинилися і зуміли протягом трьох хвилин ще двічі вразити ворота суперника. В першому випадку оборонці "Бастіона" порушили правила на Володимиру Духнічу і його тезка Туркевич відзначився ударом з пенальті (2:3). А в другому – вже відзначився сам Духніч після позиційною атаки (2:4). А на останній, п’ятій компенсованій хвилині господарі поля зуміли рахунок скоротити до мінімум. Сталося це після сольного проходу Степана Басістого та невеличкого рикошету від захисника "Юності" (3:4). Однак на більше в гравців "Бастіона" не було ні сил, ні часу… 

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – "Юність" (Горішня Слобідка) – 3:4 (1:1)

22 липня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон 120 гл. +26 град.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Дмитро Кіцкай (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

"Бастіон-1427": Довгалюк, В. Лемішка, Шкробут, Гладчук, Вітів, Гаєвський, Юрків, Басістий, Астрябський, Миронюк-к, П'ятничук.

"Юність": Кравець, Чмелик, Туркевич, Парацій, Коруц, Шинкарук (Барна, 81), Дурняк, А. Лашта (Серган, 71), Духніч, Било, Семеген (Пугаратий, 78).

Голи: Сергій Шкробут (24), Володимир Туркевич (39, 78, з пен.), Анатолій Миронюк (53), Андрій Лашта (61), Володимир Духніч (86), Степан Басістий (90+5).

Попереджені: О. Вітів (38), М. Астрябський (38), В. Лемішка (77), В. Юрків (80) – Ю. Било (52), М. Парацій (63).

Вилучений: В. Лемішка (87, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook