Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" на фініші матчу дотиснув підгаєцьку "Ниву"

категорія: Футбол | дата: 25 07 2018
ФК "Трибухівці" на фініші матчу дотиснув підгаєцьку "Ниву"

В загалом рівному поєдинку 10-го туру першої обласної ліги (група "А") між ФК "Трибухівці" та підгаєцькою "Нивою", господарі дотиснули суперника, коли той перебував у меншості, забивши наприкінці поєдинку два голи.

Перший гол у матчі було забито після кутового. Юрій Крушельницький виграв повітря, скинув м’яча й Ігор Кістяник у великому скупченні гравців добив його у ворота (1:0). У середині першого тайму підгаєцька команда рахунок зрівняла після помилки оборонця ФК "Трибухівці" Івана Скавуляка, який віддав неточну передачу. Футболісти "Ниви" втекли в швидку контратаку, яку точним ударом завершив Віталій Щебивовк (1:1).

Другий гол Кістяника у матчі був схожий до першого. Знову кутовий, знову скидка і Кістяник найкраще розібрався при великій чисельності гравців обох команд (2:1). А останній гол у матчі було забито після сольного проходу по флангу оборонця Віталія Скавуляка, який прибрав м’яча під праву ногу і метрів з 20-ти перебуваючи під гострим кутом поцілив у рамку воріт (3:1).

До слова, відзначимо, що два останні голи в матчі команда з Трибухівців забивала, коли грала в чисельній більшості. Арбітр матчу на той час за друге попередження вилучив з поля футболіста "Ниви" Михайла Слюсара…

ФК "Трибухівці" – "Нива" (Підгайці) – 3:1 (1:1)

22 липня. Трибухівці. Сільський стадіон. 312 гл. +28 град.

Судді: Сергій Лаврієнко (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

ФК "Трибухівці": Є. Вахновський, Долик, Ю. Крушельницький, В. Скавуляк, Жук, І. Скавуляк-к, Квятковський, Нагайовський, Хмарний, Кістяник, Свінціцький.

"Нива": Остяк, Федів, Біскуп-к, Т. Гураль, Подлецький, Хабаров, Тринадцятко (Цицонь, 68), Щебивовк (Чернець, 86), Зарицький, Слюсар, Гизлик.

Голи: Ігор Кістяник (15, 77), Віталій Щебивовк (27), Віталій Скавуляк (85).

Попереджені: І. Квятковський (41), М. Слюсар (56), І. Скавуляк (59).  

Вилучений: М. Слюсар (59, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook