Про нас
увійти

"Скала-Айва" та ФК "Копичинці" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 25 07 2018
"Скала-Айва" та ФК "Копичинці" переможця не виявили

У центральному матчі 10-го туру в групі "А" першої обласної ліги в Скалі-Подільській місцева "Скала-Айва" зіграла в бойову нічию з лідером групи ФК "Копичинці" – 2:2.

Поєдинок мав дуже важливе значення з турнірної точки зору. Господарі ведуть боротьбу за потрапляння до заповітної трійки, щоб поборотися за нагороди чемпіонату в фінальній частині першої ліги (турнір за 1-6 місця), а ФК "Копичинці" іншого завдання, як здобути чемпіонство не ставить, тому в боротьбі з безпосереднім конкурентом очок не збирався втрачати.

Героєм першого тайму став гравець "Скали-Айва" Олег Зубик, який відзначився одразу двома забитими голами, а антигероєм – лівий оборонець Петро Хомишин, який провалив свій край оборони. Перший гол Зубик забив ударом головою після прострільної флангової передачі з правого краю Ростислава Морозова (1:0). А в компенсований до першої 45-хвилинки час знову після передачі ледь не від лицевої лінії Сергія Онуфрейчука, який обіграв свого копичинецького візаві Петра Хомишина, відзначився Зубик, щоправда вже ударом ногою (2:1). У проміжку між двома голами Зубика копичинецька команда один м’яч відіграла. Пішла передача з центра поля в штрафний майданчик "Скали-Айва". Голкіпер господарів Ярослав Гаращук невиправдано покинув ворота й Ігор Сороцький ударом головою майстерно перекинув м’яча через кіпера (1:1).

А рахунок нічийним зробив Володимир Леськів. Біля кутового прапорця на правому фланзі атаки гості отримали право на штрафний удар. Після подачі Леськів ударом головою встановив кінцевий результат матчу (2:2)…

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – ФК "Копичинці" – 2:2 (2:1)

22 липня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 400 гл. +27 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

"Скала-Айва": Гаращук, Кеня-к, Чеснік, Онуфрейчук, Клапоущак, Муляр, Чепесюк (Катеренчук, 82), Зубик, Морозов, Тимощук, Бондаренко (Різничок, 90+3).

ФК "Копичинці": Марченко, Наталюк, В. Сороцький, Хомишин (Мороз, 46), Сагайдак (М. Куріцький, 66), Ватраль (О. Никеруй, 64), Сливка-к, Городинський (Гондз, 85), І. Сороцький, С. Куріцький (Бабій, 45), Леськів.

Голи: Олег Зубик (36, 45+1), Ігор Сороцький (37), Володимир Леськів (81).

Попереджені: В. Леськів (42), Н. Наталюк (45+1), І. Сливка (69), Р.  Морозов (73), Я. Гаращак (86).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook