Про нас
увійти

Кадрова революція у ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт"

категорія: Футбол | дата: 23 07 2018
Кадрова революція у ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт"

Справжня кадрова революція сталася між першим і другим колами у складі першолігового ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт". У команді з’явилося троє нових виконавців, натомість одразу семеро футболістів відзаявлені, повідомили у Федерації футбол Тернопільської області.  

Новачками лановецької команди стали:

– 22-річний Костянтин Налуцишин, який до останнього часу виступав за "Збруч" з Дорофіївки (чемпіон Підволочиського району). А раніше мав досвід виступів за волочиські команди "Агробізнес", "Мотор" та "Вітагро", а також юнацькі команди Кам’янець-Подільського;

– 22-річний Петро Перейма з "Юності" (Личківці, Гусятинський район), котрий на обласному рівні грав за гусятинський "Збруч" та ФК "Тернопіль-Педліцей";

– 19-річний вихованець зборівського футболу Петро Яцунда, останньою командою якого була "Панорама" (Млинівці, Зборівський район). Також виступав за ФК "Бережани" у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

Семеро ж футболістів уже не являються гравцями ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Роман Бригадир (3 матчі й один забитий гол у першому колі), Іван Луцик (3 матчі), А. Мельник (3), Валентин Петрук (1), Тарас Свінціцький (1), Владислав Смолянський (5), Віталій Яцух (2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook