Про нас
увійти

ФК "Збараж" запросив двох ветеранів тернопільського футболу

категорія: Футбол | дата: 23 07 2018
ФК "Збараж" запросив двох ветеранів тернопільського футболу

На другу частину сезону-2018 один з лідерів групи "Б" першої обласної ліги ФК "Збараж" дозаявив двох футболістів з величезним ігровим досвідом, повідомили у Федерації футбол Тернопільської області.  

Найвідомішим новачком збаразької команди можна вважати досвідченого 35-річного оборонця Віктора Ковальчука, котрий виступаючи в складі великогаївського "Агрона-ОТГ" минулоріч здобув звання чемпіона області. Останніх пів року Ковальчук захищав кольори ФК "Бережани" (брав участь у шести поєдинках). Також у нього за плечима 41 матч та два забитих голи у другій лізіі чемпіонату України в складі тернопільської "Ниви".  

Також до збаразької команди повернувся 37-річний атакувальний півзахисник-нападник Віталій Паперовський, котрий цей сезон починав у складі ФК "Збараж", однак провівши всього два матчі, перейшов до стану чемпіона Тернопільського району – ФК "Плотича". Паперовський більш відомий за футзальними виступами в команді "Агрон-Королівський смак", яка кілька років була флагманом тернопільського футзалу.  

Очікується на появу і третього новачка ФК "Збараж", який відновлюється після операції. Однак поки тренерський штаб тримає його прізвище в таємниці.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook