Про нас
увійти

Анонс матчів 10-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

категорія: Футбол | дата: 22 07 2018
Анонс матчів 10-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Перша ліга

Після місячної перерви на Тернопільщину повертається великий футбол. Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 10-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 22 липня.

Група "А"

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – "Юність" (Горішня Слобідка)

22 липня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон 16.00.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Дмитро Кіцкай (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

"Бастіон-1427" бореться за потрапляння до першої трійки, щоб на другому етапі чемпіонату поборотися за нагороди першої ліги, тому перемога команді з Чортківщини потрібна, як повітря. Гості – аутсайдери група "А", отож втрачати їм нічого, тому гравці "Юності" можуть і створити сенсацію...

 

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – ФК "Копичинці"

22 липня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 15.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

Центральний матч групи "А" першої ліги відбудеться у Скалі-Подільській. Зустрічаються команди лідируючої групи. Перемога в першу чергу потрібна "Скалі-Айва", яка поки четверта в турнірній таблиці, відстаючи від третього місця, яке дає право поборотися за 1-6 місця у фінальному турнірі першої ліги, всього на одне очко. Але чи погодяться на такий розвиток подій футболісти ФК "Копичинці", які добре пам’ятають, що єдину поразку в сезоні вони отримали саме в поєдинку з командою зі Скали-Подільської. 

 

ФК "Заводське" – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська)

22 липня. Заводське. СК "Заводське". 16.00.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Олег Богач (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Василь  Крашівський, Юрій Савка, Руслан Супрун (усі – ФК "Заводське").

У день матчу Заводське святкує День селища, тому перемога їхньої команди була б хорошим подарунком для всіх жителів Заводського. Хоча, здобути її буде не просто, адже в команді одразу три дискваліфікованих футболісти. І якщо досвідчений Руслан Супрун й так би не допоміг партнерам по команді, по причині травми, то Крашівський і особливо Савка були б у нагоді. Ще одна серйозна втрата в господарів – відсутність головного нападника колективу Андрія Різника, котрий  у складі студентської збірної України поїхав на міжнародний турнір до Португалії. Тим не менше ФК "Заводське" якісно попрацював на трансферному ринку в перерві між колами, тому можна не сумніватися, що досвідчений тренер Анатолій Назаренко знає ким замінити відсутніх футболістів. Що ж до ФК "Мельниця", то в команді немає жодного нового гравця, ніхто не дозаявлений, але й ніхто не відзаявлений. А як відомо, стабільність – ознака класу. Що ж, побачимо, чи підопічні Михайла Дем’янчука виправдають це українське прислів’я. 

 

ФК "Трибухівці" – "Нива" (Підгайці)

22 липня. Трибухівці. Сільський стадіон 16.00.

Судді: Сергій Лаврієнко (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

Команда з Трибухівців у першому колі легко перемогла підгайцьку "Ниву", тому прикладе усіх зусиль, щоб теж саме зробити і на власному полі. У ФК "Трибухівці" сталися певні зміни у складі команди – з’явилися три нових футболісти, а чотири гравці покинули команду. Тому, залишається загадкою, чи новим футболістам вдасться знайти спільну з партнерами по команді. Схожі проблеми і в підгаєцької "Ниви". З команди влітку пішли одразу шестеро виконавців, на зміну яким прийшли двоє. Однак, якщо подивитися на футболістів, які покинули "Ниву", то практично ніхто з них не був на провідних ролях, тому можна стверджувати, що кістяк "Ниви" тренеру Петру Калиняку вдалося зберегти, а це значить, що команда здатна попсувати нерви багатьом командам.    

 

Група "Б"

"Арсенал" (Білокриниця) – ФК "Вишнівець-2"

22 липня. Білокриниця. СК "Лісотехнікум". 16.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Артем Трач (Тернопіль), Андрій Шадюк (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

Дискваліфікований: Назар Налєво ("Арсенал").

Обидві команди мріють потрапити до фінальної частини першої ліги, тому матч обіцяє бути цікавим та результативним. "Каноніри" провели якісні навчально-тренувальні збори в Ковелі та запросили одразу четверо нових виконавців. Але в них є одна суттєва втрата – покинув команду з Кременеччини кращий бомбардир Роман Клак. Вишнівецький колектив запросив до себе двох гравців ФК "Збараж", хоча й з цілою групою футболістів припинив співпрацю. Зважаючи, що команда має у своєму розпорядженні чимало досвідчених футболістів, які не розкрилися в повній мірі в першому колі, можна сподіватися, що в другому вони проявлять себе  з кращої сторони та допоможуть команді досягти поставлених цілей.   

 

"Зоря" (Хоростків) – "Три валети" (Кременець)

22 липня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 14.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тренопіль), Ігор Скуба (Скалат), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Сергій Дмитрук, Олександр Ємець (обидва – "Три валети").

Хоростківська "Зоря", готуючись до другого кола, провела ряд хороших спарингів, у яких хоча й не завжди перемагала, але тренерський штаб отримав багато інформації для роздумів. На друге коло тренери "Зорі" переглядали багато нових футболістів, але заявили поки лише одного місцевого воротаря. "Три валети" їдуть у Хоростків без двох дискваліфікованих футболістів, тим не менше сподіваються привести додому очки, тим самим зробити собі своєрідних подарунок, адже саме в цей період клуб з Кременця святкує своє 15-річчя з часу створення.

 

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – ФК "Збараж"

22 липня. Ланівці. Міський стадіон. 16.00.

Судді: Олег Ющишин (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль), Оксана Паньків (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

В лановецькій команді значно змінився склад у порівнянні з першим колом. Пішли з колективу гравці, які мало грали, тому втратами їх важко назвати. Натоміть кілька новачків навряд чи змогли за короткий час влитися в команду, тому цей процес триватиме вже під час офіційних поєдинків. У ФК "Збараж" дві суттєві втрати – гравці основного складу Тарас Косінський та Святослав Кантицький. На їх місце прийшли два ветерана – Віктор Ковальчук та Віталій Паперовський. Що краще – молодість і швидкість чи досвід та майстерність, можна вже буде побачити у сьогоднішньому матчі. При чому, часу на розкачку в ФК "Збараж" немає, адже команда прагне пробитися до фінальної частини і втрата очок може на фініші дорого коштувати.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook