Про нас
увійти

ФК "Копичинці" розгромив "Гірник"

категорія: Футбол | дата: 22 07 2018
ФК "Копичинці" розгромив "Гірник"

18 липня на копичинецькому стадіоні "Надія" в спарингу зустрілися лідер групи "А" першої обласної ліги ФК "Копичинці" та аутсайдер групи "Б" – новосілківський  "Гірник". Господарі поля помітно переважали суперника і легко перемогли – 6:0.

Два перших голи забив Назар Мороз ударами головою з прострільних передач. Третій м’яч на рахунку Ігоря Сороцького, який він забив після дальнього удару з-за меж карного майданчика. Далі був потужний удар Ігоря Сливки, після якого м’яч потрапив у хрестовину від якої відскочив на метрів одинадцять і Роман Клак ударом головою переправив м’яча практично у порожні ворота. Ще один м’яч забив Володимир Леськів, який здійснив прохід по правому краю, обіграв захисника суперника і точно пробив по воротах. І, насамкінець, Іван Бабій, котрий вийшов на заміну, метрів з 18-ти завдав влучного удару в нижній правий від голкіпера кут воріт.

ФК "Копичинці" в звітному матчі виступав у такому складі: Марченко, Хомишин, Абзалов, В. Сороцький, М. Куріцький, Ватраль, Сливка, Мороз, Городинський, О. Никеруй, І. Сороцький. На заміну виходили: Гонз, Бабій, Клак, Леськів та два футболісти на перегляді. Через об’єктивні причини не змогли взяти участі в матчі: С. Куріцький, Наталюк, Сагайдак, Черниш.

Поєдинок з "Гірником" став останнім перед стартом у другому колі. Там, у неділю, 22 липня, копичинецька команда зіграє у гостях зі "Скалою-Айва" (Скала-Подільська). В першому колі поєдинок між цими колективами завершився з рахунком 3:2 на користь команди з Борщівщини. Для ФК "Копичинці" це була єдина поразка в першій половині сезону.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook