Про нас
увійти

ФК "Копичинці" дозаявив двох футболістів

категорія: Футбол | дата: 22 07 2018
ФК "Копичинці" дозаявив двох футболістів

Лідерів групи "А" першої обласної ліги ФК "Копичинці" на другу частину сезону дозаявив двох нових футболістів.

28-річного нападника Романа Клака умовно можна назвати новачком, адже він у 2016-17 рр. вже захищав кольори копичинецької команди. Останнім клубом Романа  був "Арсенал" з Білокриниці (Кременецький район). В першому колі за "канонірів" Клак зіграв 6 матчів, у яких відзначився чотирма забитими голами. Роман Клак також має досвід виступів у волочиському "Агробізнесі", кременецькому "Буревіснику", "Марспирті" з Нагір’янки (Чортківський район). А у сезоні-2006/07 знаходився в розташуванні тернопільської "Ниві", однак так і не зіграв у професіоналах жодного матчу.

Ще одним новобранцем команди з Копичинців став 18-річний вихованець хмельницького "Поділля", захисник Костянтин Абзалов. На дорослому рівні молодий футболіст зіграв один матч у чемпіонаті Хмельницької області за ФК "Дунаївці".  

Загалом у заявці ФК "Копичинці" відтепер значиться 24 футболісти.

Дебютний матч другого кола копичинецька команда зіграє в неділю, 22 липня, у гостях з "Скалою-Айва" (Скала-Подільська). У першому колі поєдинок між цими колективами завершився з рахунком 3:2 на користь команди з Борщівщини. Для ФК "Копичинці" це була єдина поразка в першій половині сезону.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook