Про нас
увійти

"Нива" Вінниця – "Нива" Тернопіль. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 22 07 2018
"Нива" Вінниця – "Нива" Тернопіль. Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у першому турі Другої ліги буде СФК "Нива" з Вінниці. Матч відбудеться на Центральному міському стадіоні у Вінниці 22 липня о 17:00.

Слідом за стартом у Кубку України, щоправда невдалим, футбольний клуб "Нива" розпочинає свій шлях у чемпіонаті. Перша зупинка відбудеться у Вінниці, де нас очікує своєрідне "дербі" з місцевою "Нивою".

До речі, востаннє на Центральному міському стадіоні Вінниці, тернопільська команда грала 14 травня 2016-го року у аматорській лізі проти ФК "Вінниця". Матч завершився нульовою нічиєю. З теперішнього складу "Ниви" у тому поєдинку брав участь лише Ігор Кохман.

Вінницька "Нива" у період міжсезоння суттєво оновила склад. Зокрема з піврічного вояжу у Тернопіль до складу "біло-зелених" повернувся Сергій Андрєєв. Не менш вагомим підсиленням клубу є підписання досвідченого Найка з "Буковини", воротаря Кулініча та забивних нападників Шестакова та Коровікова. Кадрова політика вінничан свідчить лише про те, що клуб всерйоз має намір поборотися за підвищення у класі.

На тижні обидві "Ниви" провели кубкові поєдинки. Якщо для тернополян перший етап став нездоланним, то вінничани зуміли доволі впевнено обіграти одеську "Реал Фарму" 0:2 та пройти до наступного раунду, де зіграють проти "Гірника-Спорт" з Першої ліги. До речі, один з голів "фармацевтам" провів Сергій Андрєєв.

Тернополяни після приїзду з кубкової гри у Миколаївці отримали один день відпочинку. Два наступні дні підопічні Віталія Шумського готувалися до старту у чемпіонаті, провівши по одному тренуванні у день. У Вінницю команда вирушить у день проведення матчу.

Друга ліга, тур 1

"Нива" Вінниця – "Нива" Тернопіль

22.07.18, м. Вінниця 17:00

Арбітр — Сташук І. І. (Чернігів)

Асистенти арбітра — Бамбурак В. Б. (Чернівці), Морозюк Б. М. (Івано-Франківськ)

Четвертий арбітр — Дубровець П. В. (Житомир)

Спостерігач арбітражу — Овчар І. І. (Івано-Франківськ)

Трансляція: не запланована

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook