Про нас
увійти

"Вікторія" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 18 07 2018
"Вікторія" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у першому попередньому етапі Кубка України буде "Вікторія" з Миколаївки. Матч відбудеться на стадіоні "Вікторія" у Миколаївці 18 липня о 17:00.

Перший матч у новому сезоні наша команда проведе на Сумщині проти чинного чемпіона аматорської ліги та фіналіста аматорського Кубка України. Попри аматорський статус, миколаївська "Вікторія" за своїм складом, мабуть, не поступається жодній з команд Другої ліги. Чого тільки вартий учасник чемпіонату світу 2006 року у складі збірної України Олександр Яценко.

Переважна більшість гравців "Вікторії" мають за плечима величезний досвід виступів у професійному футболі. Не дарма, в попередньому сезоні ця команда тріумфувала на аматорському рівні. Напередодні матчу "Вікторія" отримала підсилення з Першої ліги. Склад команди поповнив досвідчений Дмитро Богачов, який донедавна був капітаном ПФК "Суми".

Але на те й вони кубкові матчі, щоб на полі зустрілись команди різного статусу та рангу. Проте "зірковий" склад не повинен лякати гравців "Ниви", які провели хорошу передсезонну підготовку та прагнуть вдало розпочати новий сезон.

Після заключного спарингу з "Вересом", гравці отримали два дні відпочинку. За три дні до кубкового матчу команда тренувалась у режимі одного заняття у день. На Сумщину "Нива" вирушила автобусом за день до матчу та оселилась у Сумах, які зустріли команду проливним дощем.

Увечері 17 липня на команду очікує передматчеве тренування, яке відбудеться безпосередньо у Миколаївці, де наступного дня пройде поєдинок з "Вікторією".

Кубок України, 1 попередній етап

"Вікторія" – "Нива"

18.07.18, смт. Миколаївка, 17:00

Арбітр — Коваленко А. А. (Полтава)

Асистенти арбітра — Український В. П. (Луганськ), Дубовий О. С. (Луганськ)

Четвертий арбітр — Кисельов В. О. (Суми)

Спостерігач арбітражу — Бондар В. М. (Харків)

Трансляція: https://www.youtube.com/watch?v=yti34binL_Q

Суперники раніше не зустрічалися

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook