Про нас
увійти

ФК "Копичинці" переміг підволочиський "Збруч-Агробізнес"

категорія: Футбол | дата: 18 07 2018
ФК "Копичинці" переміг підволочиський "Збруч-Агробізнес"

14 липня, на копичинецькому стадіоні "Надія" в спарингу зустрілися лідер групи "А" першої обласної ліги ФК "Копичинці" та четверта команда вищої обласної ліги за підсумками першого кола – підволочиський  "Збруч-Агробізнес". Цікавий та безкомпромісний поєдинок завершився впевненою перемогою господарів поля – 2:0, повідомляє ФФТО.

Початок матчу пройшов за повної переваги копичнецької команди. Спершу Ярослав Шпікула пробив вище воріт, згодом Владислав Сороцький після подачі кутового ударом головою у рамку воріт не потрапив, з пострілом зі штрафного Ігоря Сливки з надзусиллями справився кіпер "Збруча" сергій Чиж. І, насамкінець, просто зобов’язаний був відкривати рахунок Сергій Куріцький, котрий вийшов віч-на-віч після вивіреної передачі Сливки, однак пробивши повз кіпера, м’яч так і не залетів у ворота, його з лінії воріт вибив центральний оборонець гостей Вадим Альохін. І все ж велика перевага господарів втілилася в забитий гол. На 38-й хвилині кіпер "Збруча" Сергій Чиж чомусь далеко вийшов з воріт і Ярослав Шпікула з центрального кола, перебуваючи на власній половині поля закинув йому м’яча за "комірець" (1:0). А десь хвилин через п’ять кипичинецька команда рахунок подвоїла. Роман Ватраль з місця лівого крайнього зробив навісну передачу, а Ігор Сливка виграв повітряну боротьбу і ударом головою переправив м’яча у ворота (2:0).

У гостей виділявся нападник Дмитро Познанський, але він постійно був під опікою двох оборонців ФК "Копичинці", які вийти на оперативний простір йому не дозволяли. Натомість могливідзначитися Богдан Коза, якому виклав м’яча під удар правий півзахисник Бурбела, котрий майстерно на флангі обіграв опікуна, але гравець "Збруча" пробив вище воріт. А гарматний постріл Альохіна на останній хвилині першого тайму парирував кіпер ФК "Копичинці" Павло Марченко.

У другому таймі гра дещо заспокоїлася, сталося чимало замін. Ситуація на полі вже вирівнялася і практично порівну команди створили небезпечних моментів. У гостей можна відзначити удари Прияна, Малащука та Кубіка, однак їм, або бракувало точності, або надійно грали захисники господарів. У ФК "Копичинці" варто відзначити прохід Івана Бабія, котрий з близької відстані пробив над поперечиною…

Команди виступали в таких складах:

ФК "Копичинці": Марченко, В. Сороцький, Наталюк, М. Куріцький, Хомишин, Ватраль, Шпікула, І. Сороцький, С. Куріцький, Сливка, Мороз. На заміну виходили: Черниш, Сагайдак, О. Никеруй, Бабій та три футболісти на перегляді.

"Збурч-Агробізнес": Чиж, Ясніцький, В. Альохін, Приян, Копцюх, Малащук, Кубік, Михайло Паюк, Бурбела (Кирик, 80), Коза (Миронюк, 62), Познанський.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook