Про нас
увійти

Андрій Герт: "Завдання? Пройти далі"

категорія: Футбол | дата: 17 07 2018
Андрій Герт: "Завдання? Пройти далі"

Фланговий захисник футбольного клубу "Нива" напередодні виїзду команди на кубковий матч у Миколаївку поділився очікуваннями від старту сезону.

— Тренувальні збори, я вважаю, ми провели добре. Часто грали контрольні ігри за рахунок яких набирали форму і налагоджували взаємодію з партнерами. Хоча ми жодного разу не перемогли, але грали з достойними суперниками і на хороших полях. Це повинно допомогти нам у чемпіонаті.

Особисто я готовий на відсотків 80. Нам потрібно декілька ігор щоб остаточно увійти в тонус. Команду поповнили молоді гравці, які хочуть вчитися і розвиватись. Я переконаний, що ми додаватимемо з кожною грою.

Про "Вікторію" практично нічого не знаю. Але факт, що ця команда є чемпіоном серед аматорів, свідчить про її хороший рівень. Знаю, що у Сумській області вони чемпіони. Кілька гравців мають досвід виступів за "Маріуполь". Безумовно нам буде важко проти них. На мою думку, краще б жереб звів нас із командою Другої ліги.

Завдання? Пройти далі. Хочемо у наступних етапах зіграти вдома з хорошим суперником на центральному стадіоні Тернополя. Я переконаний, що за присутності наших вболівальників ми зможемо показати хорошу гру. — сказав Андрій Герт.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook