Про нас
увійти

"Нива" уклала контракти із трьома новачками

категорія: Футбол | дата: 16 07 2018
"Нива" уклала контракти із трьома новачками

Гравцями футбольного клубу "Нива" Тернопіль офіційно стали Ярослав Волошин, Роман Волохатий та Валентин Залізняк. З усіма футболістами підписані кількарічні контракти.

Найдосвідченіший із новачків — 24-річний Ярослав Волошин, який у сезоні 2014/15 виступав у складі "Ниви" у чемпіонаті Першої ліги. Провів 10 поєдинків, голами не відзначався. Останнім клубом Ярослава був аматорський колектив у чемпіонаті Швеції — "Ostavalls IF".

Досвід виступів у професійному футболі має 19-річний Валентин Залізняк. Вихованець тернопільського футболу виступав за "Арсенал-Київ" та ФК "Тернопіль". На дитячо-юнацькому рівні захищав кольори ДЮСШ Тернопіль та УФК-Дніпро. Останній сезон провів у складі команди ДЮСШ Тернопіль, яка виступала у чемпіонаті України U-19 (Перша ліга) та чемпіонаті Тернопільської області (Вища ліга).

Перший професійний контракт уклав 17-річний Роман Волохатий, який теж є вихованцем місцевого футболу та одним із найперспективніших гравців області. Останнім клубом Романа був ФК "Заводське" у якому він провів перше коло чемпіонату Тернопільської області у Першій лізі. Раніше виступав за ФК "Чортків" та "Кристал-Педліцей".

Усі новачки уже визначилися з ігровими номерами. Ярослав Волошин виступатиме під 19-им номером, Валентин Залізняк — 23 та Роман Волохатий — номер 17.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook