Про нас
увійти

Тернопільські АТОвці зіграли внічию з "Прикарпаттям"

категорія: Футбол | дата: 07 07 2018
Тернопільські АТОвці зіграли внічию з "Прикарпаттям"

В рамках 9-го туру відкритого чемпіонату України "Героїв АТО" збірна Тернопільської області зустрічалась з командою "Прикарпаття" (Івано-Франківськ). Перед матчем, який проходив на затишному стадіоні "Хет-рик Арена", було нагороджено кращих спортивних журналістів м. Івано-Франківська, повідомляє ФФТО.

Через ряд причин тернопільська команда вийшла на поле без чотирьох гравців основного складу. Протягом першого тайму, який проходив за явної переваги нашої команди, спочатку забракло влучності нашому гравцю Василю Крочаку, за декілька хвилин капітан команди Олександр Пиж не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем прикарпатців. А за дві хвилини до закінчення першого тайму Анатолій Василько пробивав головою з метрів п’яти, але знову дива реакції продемонстрував воротар суперника.

Про те вже у другому таймі демонструвати своє вміння довелось нашому голкіперові Володимирові Раточка, який двічі парирував небезпечні удари прикарпатців. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок – 0:0.

Після 9 турів наша збірна з 18 набраними очками займає друге місце, "Прикарпаття" і львівський "Легіон" ділять 3-4 місця з 15 заліковими пунктами. Наступний тур команда Тернопількоі області проведе на міському стадіоні 4 серпня з командою міста Рівне.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook