Про нас
увійти

"Карпати U-21" та "Нива" не виявили сильнішого у спарингу

категорія: Футбол | дата: 07 07 2018
"Карпати U-21" та "Нива" не виявили сильнішого у спарингу

Четвертий спаринг на тренувальних зборах футбольний клуб "Нива" Тернопіль завершив внічию проти "Карпат U-21" у Львові.

Протягом усього матчу "Нива" створила чимало гольових нагод, проте реалізація моментів ще далека до ідеалу. На початку першого тайму один з потенційних новачків "Ниви" двічі влучив у каркас воріт — спочатку дальнім ударом у стійку, а згодом, після вдалої комбінації, у поперечку.

Голами суперники обмінялися наприкінці першого тайму. "Карпати", які до перерви не мали й натяку на небезпечний момент, вийшли вперед завдяки пенальті. Олег Кос з "точки" впевнено переграв Механіва. Але за хвилину рівновагу у рахунку відновив Тарас Мороз, який відгукнувся на пас з глибини та перекинув м'яч через голкіпера.

Традиційно після перерви тренерський штаб "Ниви" провів ряд замін, в тому числі давши шанс проявити себе потенційним новачкам. Вийти вперед гості могли завдяки Олександру Апанчуку. Нападник розстрілював ворота з близької відстані, але м'яч лише ковзнув по перекладині.

А наприкінці гри активізувалися і господарі, які кілька разів змусили вступати у гру Механіва. Ще в одному епізоді гравець суперника влучив у стійку. Проте до фінального свистка голів кількадесят глядачів на "Україні" більше не побачили.

Контрольний матч

6 липня 2018, Львів

"Карпати U-21" – "Нива" 1:1

Голи: Кос (41 пен.) — Мороз (42)

"Нива": Механів, Герт (потенційний новачок 76), Пікуль, Чорномаз, Макогон (Хруставка 40), Мороз (Слоневський 58), Кохман (потенційний новачок 86), Гатала (потенційний новачок 55), Кривий (потенційний новачок 55), потенційний новачок (Апанчук 52), Литовченко (Мізерник 50)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook