Про нас
увійти

Кубок голови Тернопільської ОДА з міні-футболу завоювала команда ГУНП в Тернопільській області

категорія: Футбол | дата: 05 07 2018
Кубок голови Тернопільської ОДА з міні-футболу завоювала команда ГУНП в Тернопільській області

VIII турнір з міні-футболу серед працівників державних підприємств, установ та організацій "Кубок голови Тернопільської обласної державної адміністрації", присвячений 22-й річниці Конституції України, відбувся 23 червня у приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу КЗ ТМР "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту". У змаганнях взяли участь 13 команд, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА..

Зокрема: Тернопільська ОДА; Головне управління державної казначейської служби; В/ч 3002 Національної гвардії України; Управління патрульної поліції Тернопільської області; Головне управління Національної поліції у Тернопільській області; Управління ДСНС у Тернопільській області; Управління поліції охорони; Тернопільська міська рада; Тернопільська митниця ДФС; Центр зайнятості; Головне управління ДФС у Тернопільській області; Команда “Нотаріуси Тернопілля”; Управління служби безпеки України у Тернопільській області.

Відкривав змагання голова обласної державної адміністрації Степан Барна, який наголосив, що основним завданням змагань є залучення працівників державних установ, підприємств та організацій до занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку, розвиток гри у міні-футбол та пропаганда здорового способу життя.

Одразу ж після жеребкування було дано старт турніру. Усі команди показали рівну та цікаву гру, тому напружена боротьба тривала до останнього туру групових ігор. За цікавою аналогією із чемпіонатом світу із футболу, який зараз відбувається, у наших змаганнях аж до самого фіналу не було зафіксовано жодної нульової нічиєї!

За підсумками першого (групового) етапу змагань переможцями стали команди головного управління національної поліції, управління поліції охорони, державної фіскальної служби та патрульної поліції. У півфіналах жереб звів команди ДФС і ГУНП, УПО та УПП. У обох іграх команди діяли дуже обережно, про що свідчив рахунок: ДФС-ГУНП – 0:1, УПО – УПП 1:1 в основний час. За підсумками серії пенальті у фінал пройшли футболісти управління патрульної поліції – 3:2.

У матчі за 3-тє місце команда фіскальної служби допустила лише одну помилку, чого стало цілком достатньо для успіху поліції охорони та загальної перемоги за бронзові нагороди. 1:0! Перемога УПО.

Фінальний матч теж не потішив численних уболівальників голами (0:0), тому доля турніру знову покладалась на пані Фортуну у серії пенальті, де більше пощастило команді Головного управління національної поліції в Тернопільській області – 3:1, і перемога у турнірі!!! А друге місце, відповідно у команди Управління патрульної поліції.

За підсумками змагань було визначено переможців у індивідуальних номінаціях. Отже, "Кращим воротарем" турніру було визнано Таращука Тараса із команди Головного управління ДФС. "Кращим захисником" став Процик Юрій – управління поліції охорони. У номінації "Кращий бомбардир" усіх випередив Сліворський Олег (ГУНП), а "Кращим гравцем" змагань став представник управління патрульної поліції Денькович Павло.

Переможці та призери змагань було нагороджені кубками, грамотами, медалями, індивідуальними статуетками та вимпелами управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації та футбольними м’ячами Федерації футболу Тернопільської області.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook