Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" зіграла в нульову нічиє з дублерами ФК "Львів"

категорія: Футбол | дата: 27 06 2018
Тернопільська "Нива" зіграла в нульову нічиє з дублерами ФК "Львів"

Другий спаринг на тренувальних зборах футбольний клуб "Нива" Тернопіль завершив нульовою нічиєю з дублерами ФК "Львів".

Мальовнича Озерна вперше гостинно прийняла матч команди Другої ліги, а сам поєдинок став справжнім святом для місцевих мешканців, які заповнили компактні трибуни затишного стадіону. Команди, хоч і не потішили публіку забитими голами, але подекуди демонстрували змістовний футбол.

У складі гостей виділялися декілька гравців ФК "Львова", які захищали кольори клубу у Другій лізі і зокрема брали участь у матчах проти "Ниви". Саме львів'яни створили перший небезпечний момент. Нападник "Львова", уникнувши офсайду, виходив на побачення з Механівим. Воротар відбив м'яч перед собою, після чого суперник зіграв на добиванні та влучив у поперечку. За декілька хвилин Механів знову вступив у гру, виконавши сейв після удару з близької відстані.

Номінальні господарі з відповіддю не забарилися. Гатала зі штрафного пробив по центру воріт. Згодом кіпер "Львова" був першим на м'ячі, випередивши Апанчука. Незабаром Апанчук зумів пробити головою, але у ствір не влучив. Також мимо воріт пройшов удар нападника "Ниви" на перегляді.

Наприкінці тайму тернополяни створили ще два небезпечні моменті. Пікуль у фірмовому стилі вкинув з ауту, а Кохман неточно пробив головою. Найкращу нагоду "Нива" створила після метушні у чужому штрафному майданчику. Гравець на перегляді зумів завдати удару, але кіпер у стрибку відбив м'яч у поперечку воріт.

Після перерви моментів біля обох воріт поменшало. Тренери вдалися до ряду замін, переглядаючи потенційних новобранців. На старті другого тайму один з новачків "Ниви" запресингував захисника поблизу чужих воріт, відібрав м'яч, але удар пройшов повз стійку. Двічі "жовто-зелені" пробивали зі стандартів. Проте з ударами Пікуля та Гатали впорався воротар.

Отож, нульова нічия. В другому матчі "Ниві" не вдається забити, але цього разу наша команда зуміла залишити свої ворота у недоторканості. Наступний спаринг тернополяни проведуть 30 червня проти чернівецької "Буковини". Найімовірніше поєдинок відбудеться у межах Тернопільської області.

Контрольний матч

26 червня 2018, Озерна

"Нива" – "Львів U-21" 0:0

"Нива": Механів, Кривий, Пікуль, Чорномаз, потенційний новачок, Мороз, Кохман, Гатала, потенційний новачок, Апанчук, потенційний новачок

На заміну виходили: Капелян, Слоневський та п'ять потенційних новачків

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook