Про нас
увійти

"Збруч-Агробізнес" був сильнішим за ФК "Вишнівець"

категорія: Футбол | дата: 27 06 2018
"Збруч-Агробізнес" був сильнішим за ФК "Вишнівець"

24 червня у 9-му турі вищої обласної ліги підволочиський "Збруч-Агробізнес" на домашньому стадіоні був сильнішим за ФК "Вишнівець" – 4:3, повідомляє ФФТО.

Команди грали у відкритий атакувальний футбол, як наслідок глядачі побачили зливу голів. У середині першого тайму рахунок відкрили господарі поля. Максим Паюк завдав точного удару в ближній кут воріт (1:0). Незадовго Дмитро Познанський віддав вивірену передачу на Андрія Донця, котрий метрів з двох метрів вразив порожні ворота (2:0). Наприкінці першого тайму після помилки оборонців підволочиської команди Юрій Преварський скоротив рахунок до мінімуму (2:1).

У другому таймі лік голам поклав досвідчений Андрій Донець, котрий виграв повітряну дуель і ударом головою відзначився дублем у цьому матчі (3:1). На цьому господарі не зупинилися і після подачі кутового Андрієм Малащуком Ярослав Ясніцький замкнув дальню стійку (4:1). Маючи комфортну перевагу, футболісти з Підволочиська розслабилися і дозволили супернику двічі відзначитися. Так, після удару з близька Євгена Щербатюка, м’яч потрапив у ногу захиснику "Збруча" Павлу Макогону і опинився у воротах (4:2). А ближче до кінця матчу захисник господарів Ігор Лісніченко порушив правила у штрафному майданчику і кращий нападник вишнівецької команди Дмитро Галадей ударом з пенальті встановив остаточний рахунок у матчі (4:3).

Ця перемога дозволила "Збручу" з 14 очками завершити перше коло в лідируючій групі, ділячи 2-4 місця турнірної таблиці. Натомість ФК "Вишнівець" з 10 заліковими пунктами займає 7 місце.

***

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – ФК "Вишнівець" – 4:3 (2:1)

24 червня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 190 гл. +17 град.

Судді: Богдан Басара (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Сергій Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

"Збруч-Агробізнес": Коцій, Ясніцький, Макогон, Лісніченко, Кубик-к, Максим Паюк (Пачевський, 58), Михайло Паюк, Донецьк, Малащук, Коза, Познанський.

ФК "Вишнівець": Марків, Ніколайчук, Сайчук, Радчук, Бондарук, Вітерук-к, Преварський, Щербатюк, Михайленко (Корзун, 70), Т. Бадиляка, Галадей.

Голи: Максим Паюк (20), Андрій Донець (31, 53), Юрій Преварський (40), Ярослав Ясніцький (60), Павло Макогон (69, а/г). Дмитро Галадей (79, з пен.).

Попереджені: Д. Познанський (90+3).

Вилучені: О. Кубик (90), М. Корзун (90).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook