Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-Педліцей" та "Три валетами" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 16 06 2018
ФК "Тернопіль-Педліцей" та "Три валетами" переможця не виявили

Багато боротьби, попередження і вилучення, тренерські та глядацькі емоції і, звичайно ж забиті та не забиті голи. Все це було присутнє в останньому матчі 7-го туру групи "Б" першої обласної ліги між ФК "Тернопіль-Педліцей" та кременецькими "Трьома валетами". У підсумку результатом 1:1 залишилися задоволені представники обох команд.

У першому таймі за загалом рівної гри рахунок відкрили ліцеїсти. Правий півзахисник Андрій Романішин на фланзі накрутив двох захисників і віддав передачу на Олександра Кобелю, який у один дотик метрів з дев’яти точно пробив по воротах (1:0). У другому таймі гості зрівняли рахунок зі стандарту. Ярослав Єфремов зробив навісну подачу зі штрафного, Андрій Зубко виграв повітря і переправив м’яча на дальню стійку, звідки Андрій Власюк ударом головою переправив м’яча у порожні ворота (1:1).

У час що залишився глядачі та представники команд хапалися за голову в епізодах, коли легше було не забити гол, аніж забити. Так, кременчанин Андрій Зубко не зумів переправити м’яча у ворота після не зовсім впевнених дій воротаря ФК "Тернопіль-Педліцей" Дмитра Карасьова, який перед собою вибив м’яча після удару зі штрафного, а Олександр Ємець з "Трьох валетів" та тернополянин Андрій Новачинський не поцілили у порожні ворота з близької відстані…

ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Три валети" (Кременець) – 1:1 (1:0)

13 червня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 100 гл. +25 град.  

Судді: Артем Трач (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Карасьов, Ткачук, Новачинський-к, Грамяк, Волошин, Мостовий, Романішин, Голодрига, Березовський, Павлусь (Шевчук, 74), Кобеля (Лаврик, 54).

"Три валети": Патрушев, Дмитрук, Марченко, Сурм’як-к, А. Власюк, Вілівчук (Левицький, 74), Василюк (Ємець, 46), Кухтій (Парасіч, 46), В. Власюк (Помінчук, 86), Зубко, Єфремов.

Голи: Олександр Кобеля (39), Андрій Власюк (52).

Попереджені: А. Марченко (17), А. Грам’як (30), В. Сурм’як (45+3), Р. Голодрига (45+3), О. Ємець (56), Б. Волошин (76), В. Березовський (80).

Вилучений: В. Сурм’як (55, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook