Про нас
увійти

"Збруч-Агробізнес" взяв реванш за велику поразку в Зборові

категорія: Футбол | дата: 16 06 2018
"Збруч-Агробізнес" взяв реванш за велику поразку в Зборові

13 червня, у першому матчі 1/4 фіналу кубку Тернопільської області підволочиський "Збруч-Агробізнес" здобув велику перемогу над зборівським "Колосом" (3:0), тим самим взяв реванш за поразку від зборівчан на їхньому полі місячної давності в рамках чемпіонату області (1:6).

Активніше матч розпочали господарі поля, які в стартові хвилини завдали чотирьох ударів по воротах суперника, однак якихось особливих проблем для голкіпера "Колоса" Юрія Сурмая вони не становили. Натомість небезпечний удар головою в упор від гостей кіпер "Збруча" Олег Глушка неймовірним чином відбив, але… піднявся з газону лише допомогою лікаря і решту ігрового часу грав фактично на… одній нозі. Потім гра перейшла в спокійне русло, аж поки свій шанс не отримав нападник "Колоса" Святослав Дзядикевич, однак з метрів чотирьох він пробив вище воріт.  

А далі настав зірковий час кращого нападника "Збруча" Дмитра Познанського і голкіпера Олега Глушки. Після майстерно розіграної триходівки Познанський відкрив рахунок у матчі (1:0). Одразу гості могли вирівняти становище на футбольному полі і навіть вийти вперед. Після удару Дзядикевича Глушка дивом врятував свою командою, але встав аж через три хвилини з допомогою лікаря, і майже одразу той ж Глушка дивом забрав до рук м'яча практично з лінії воріт. А в останні хвилини матчу господарі організували дві контратаки з швидким виходом з оборони, які завершив точними ударами Познанський (2:0 і 3:0). У зборівчан був ще один дуже небезпечний штрафний з 20-ти метрів, однак гості замість прямого удару вирішили розіграти м’яча, але Андрій Приян "прочитав" їх задум та в підкаті вибив м’яча в аут. А завершив матч небезпечний прорив Максима Паюка, який поцілив м’ячем у поперечину.

Матч-відповідь між цими командами відбудеться 20 червня у Зборові.

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Колос" (Зборів) – 3:0 (3:0)

13 червня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 200 гл. +27 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

"Збруч-Агробізнес": Глушка, Приян, Лісніченко, Ясніцький, Макогон, Кубик-к, Михайло Паюк, Максим Паюк (Темних, 82), Пачевський (Смолко,62), Малащук, Познанський.

"Колос": Сурмай, Цінчик, С. Лис (Світлик, 57), М. Турчак, Цюман (Забитівський, 80), Сухецький, Бабин (Блакита, 67), В. Грабчак, Бардокін-к, В. Турчак, Дзядикевич.

Голи: Дмитро Познанський (69, 85, 90).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook