Про нас
увійти

ФК "Заводське" з потугами переміг бучацький "Колос"

категорія: Футбол | дата: 14 06 2018
ФК "Заводське" з потугами переміг бучацький "Колос"

Один з лідерів групи "А" першої обласної ліги ФК "Заводське" у матчі 7-го туру доволі несподівано зустрів серйозний опір з боку бучацького "Колоса", який перебуває на дні турнірної таблиці. Лише в останні півгодини ігрового часу заводській команді вдалося зламати оборону суперника.

Відсутність через травму основного нападника ФК "Заводське" Андрія Різника призвела до того, що маючи велику перевагу над суперником та створивши з десяток гольових моментів, господарі довго не могли довести справу до логічного завершення, а саме холоднокровно переправити м’яча у ворота.

Першій гол у матчі глядачам довелося чекати понад годину. На 61-й хвилині Роман Волохатий на власній половині поля підхопив м’яча, пройшов з ним з два десятка метрів та обігравшись в стінку з партнером по команді, вийшов на одного воротаря та пробив низом повз нього (1:0). А в компенсований час гості невдало зіграли в середині поля, втратили м’яча і Віктор Ільницький фактично від центра поля втік від захисників і вийшовши віч-на-віч з голкіпером Володимиром Броварським елегантно пробив зовнішньою стороною стопи під самісіньку стійку (2:0).

ФК "Заводське" – "Колос" (Бучач) – 2:0 (0:0)

10 червня. Заводське. СК "Заводське". 200 гл. +29 град.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК "Заводське": Павлишен, Сцібак (Ільницький, 46), Савка, Роман (Пахолок, 46), Крашівський (Кулик, 87), Ю. Заставецький-к, Михальчук, Коваленко, Волохатий, А. Когут, Римар.

"Колос": Броварський, Крушельницький-к, Богачук, Брощак, Глуховатий (Дзьоба, 36), Підгурський (Дмитренко, 90+1), Каленюк, Остапишин, Онищук, Надворський (Гнитка, 87), Гошва (Бондаренко, 53).

Голи: Роман Волохатий (61), Віктор Ільницький (90+4).

Попереджені: В. Богачук (19), А. Надворський (33), В. Броварський (50).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook