Про нас
увійти

Анонс матчів Першої ліги та кубка Тернопільської області з футболу за 6 червня

категорія: Футбол | дата: 13 06 2018
Анонс матчів Першої ліги та кубка Тернопільської області з футболу за 6 червня

Сьогодні, 13 червня, в обласному футболі відбудуться три поєдинки, один – у рамках 7-го туру першої ліги і два – перших матчі 1/4 фіналу кубку Тернопільської області.

Перша ліга. 7 тур: ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Три валети" (Кременець)

13 червня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 17.30.

Судді: Артем Трач (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

Команди у турнірній таблиці розділяє п’ять очок. Обидві претендують на потрапляння до трійки кращих своєї групи, щоб позмагатися у фінальному раунді за нагороди першої ліги. Ліцеїсти у минулому турі втратили перші очки, пропустивши у Вишнівці два голи в компенсований час (2:3). Кременецька команда грає доволі нерівно, може перемогти на виїзді сильного суперника, в той же час програти удома рівному по силі супернику. Загалом матч має бути бойовим, адже фактично розігрується не три, а одразу шість очок.

 

1/4 фіналу (перший матч): "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Колос" (Зборів)

13 червня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 17.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Іван Козій, Богдан Коза (обидва – "Збруч-Агробізнес").

Рівно місяць тому, а саме 13 травня, ці команди вже зустрічалися в рамках 4-го туру чемпіонату Тернопільської області. Тоді, в Зборові місцевий "Колос" святкував легку перемогу – 6:1. Навряд чи характер кубкового поєдинку в Підволочиську може повторитися. Але, однозначно, "Збручу" буде не просто, адже в команді гострий кадровий дефіцит, через травми та дискваліфікації (Іван Козій та Богдан Коза), у поєдинку не зможе прийняти участі ціла група футболістів. Схожа ситуація і в зборівського "Колоса". В останньому матчі проти "Агрона-ОТГ" травмувалися і на тривалий час вибули з гри центральний захисник Петро Грачак та півзахисник Сергій Комар. Також на уколах грав молодий Сергій Лис. І хоча лавка запасних у "Колоса" більша, ніж у "Збруча", однак і зборівським тренерам буде не просто виставити найкращих виконавців на ті чи інші позиції.  

 

1/4 фіналу (перший матч): ФК "Дорофіївка" (Підволочиський р-н.) – "Кристал" (Чортків)

13 червня. Дорофіївка. Сільський стадіон. 17.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

У неділю чортківський "Кристал" мірявся силами з головною командою Підволочиського району – "Збручем-Агробізнес" (1:1), і ось вже за кілька днів колектив Едуарда Хаврова екзаменуватиме чемпіона Підволочищини – ФК "Дорофіївка". Зустрічатимуться команди різних вагових категорій, але зважаючи на кадрові проблеми в "Кристала" та фактор домашнього стадіону для ФК "Дорофіївка", поєдинок може стати цікавим, а його результат непередбачуваним. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook