Про нас
увійти

У лідерських розбірках перемогли ветерани з Настасова

категорія: Футбол | дата: 10 06 2018
У лідерських розбірках перемогли ветерани з Настасова

7 червня, у перенесеному матчі п’ятого туру ветеранського чемпіонату Тернопільської області зустрілися лідери – "Медобори" з Гусятинщини та "Агропродсервіс-Ветеран" з Настасова (Тернопільський район). Команда з Настасова перемогла 3:0 і за кращими додатковими показниками вийшла в лідери чемпіонату, повідомляє ФФТО.

Рахунок у першому таймі відкрив півзахисник "Агропродсервісу" Автанділ Гвіанідзе, а в другому таймі команда з Настасова відзначилася ще двома голами, які забили Сергій Богородиченко та Олег Горенчук. Гості з Гусятинського району теж створили кілька гольових моментів, особливо близькими до взяття воріт вони були в першому таймі (найближче до голу був Ігор Кріль), але свої шанси не реалізували, а в другому таймі вони вже фізично підсіли проти більш молодшої команди "Агропродсервіс".

"Агропродсервіс-Ветеран" (Настасів) – "Медобори" (Гусятинський р-н.) – 3:0 (1:0)

7 червня. В. Гаї. Сільський стадіон. 35 гл. +29 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль).

"Агропродсервіс-Ветеран": Назарук, Забитівський, Буртник, Федорків, Павлович, Николайчук, Гвіанідзе, Горенчук, І. Твардовський, Богородиченко, Салик. Заміна: Марцинковський, Коломієць, Курдупель, Махінка, Супрун, Бадло, Банах.

"Медобори": Ковальчук, Андрух, Ваверчак, Гуменюк, Окрушко, Білінський, Бігун, Сагайдак-к, Кузишин, Кріль, Барчук. Заміна: Деревяженко, Вибираний, Балук, Шкляр, Ю. Твардовський, Остафійчук, Шкляр, Делетканич. 

Голи: Автанділ Гвіанідзе (27), Сергій Богородиченко (41), Олег Горенчук (65).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook