Про нас
увійти

Анонс матчів 7-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Вища ліга

категорія: Футбол | дата: 10 06 2018
Анонс матчів 7-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Вища ліга

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 7-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться 10 червня (неділя).

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – ФК "Вишнівець"

10 червня. Тернопіль. Стадіон "Топільче". 17.00.

Судді: Ігор Чаплій (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці), Віталій Чорній (Борщів).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

Дискваліфікований: Євген Щербатюк (ФК "Вишнівець").

У Файному місті відбудуться аутсайдерські розбірки команд вищої обласної ліги. Кожному з колективів перемога потрібна як повітря. Тернополяни перемогли ще в першому турі, в наступних п’яти матчах поступаються, хоча й практично кожному супернику дають бій. Вишнівецька команда лише на тижні святкувала першу в 2018 році офіційну перемогу, але звитяга в кубковому матчі проти підволочиського "Збруча-Агробізнес" (5:4), була рівноцінна поразці, адже за сумою двох матчів підопічні Михайла Скиби припинили виступи у кубкових змаганнях. Команди зустрічалися між собою у підготовчий період у Тернополі і тоді ФК "Вишнівець" переміг (3:1). З тих пір пройшло чимало часу, але гості прагнутимуть повторити ту звитягу, натомість молоді тернополяни можна не сумніватися, що докладуть усіх зусиль, щоб таки перервати серію з п’яти поспіль поразок.   

 

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Кристал" (Чортків)

10 червня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 16.00.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

Дискваліфіковані: Михайло Клим, Владислав Іванов (обидва – "Кристал").

Команди знаходяться практично в однаковому становищі. Посеред тижня вони провели виснажливі поєдинки. І хоча результат матчів був різним, але емоції – однаково позитивні. "Кристал" переміг у чемпіонаті області ФК "Тернопіль-ДЮСШ" (2:1), а підволочиська команда хоча й програла у Вишнівці (4:5), однак за сумою двох зустрічей пробилася до наступного раунду обласного кубка. Також колективи мають великі кадрові проблеми, адже через травми в матчі не зможе прийняти участі ціла група гравців основного складу. Окрім того, в чортківської команди ще два гравці – Михайло Клим та Владислав Іванов – дискваліфіковані, саме через це тренерський штаб в екстреному порядку дозаявив двох молодих вихованців місцевого футболу.

 

ФК "Козова" – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район)

10 червня. Козова. Селищний стадіон. 16.00.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Артем Карапетян (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Дискваліфікований: Михайло Костів (ФК "Козова").

Гравці футбольного клубу з Козови набрали хорошої ігрової форми і в останніх матчах демонструють якісний футбол. З аутсайдерських позицій підопічні Бориса Палюха забралися вже в середину турнірної таблиці, а там вже до третього місця рукою подати – всього два очка. На шляху до цієї мети стоїть безпосередній конкурент – "ДСО-Поділля". Команда з Тернопільського району доволі нерівно проводить цей сезон. До прикладу, в останньому матчі чемпіонату ціною неймовірних зусиль зуміла уникнути поразки від підволочиського "Збруча" (1:1), забивши рятівний гол на третій компенсованій хвилині, натомість на тижні легко було переможено в домашньому чвертьфінальному матчі обласного кубка ФК "Бережани" (3:0). Великим плюсом для команди Андрія Гринченка стало повернення грузина Немо Шелію, натомість і далі в "ДСО-Поділля" чимало гравців перебувають у лазареті, поява яких можлива лише у виключному випадку.

 

"Дністер" (Заліщики) – ФК "Бережани"

10 червня. Заліщики. Стадіон "Дністер". 16.00.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Михайло Брик (Чортків), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

Дискваліфікований: Роман Левицький ("Дністер").

У Заліщиках зустрінуться головні невдахи останніх турів. Бережанська команда після впевненого старту почала пробуксовувати, програвши три останніх поєдинки (два – в чемпіонаті і один – у кубку). Характерно, що в цих матчах ФК "Бережани" не зумів відзначитися жодним забитим м’ячем. Саме над грою в лінії атаки мав би в першу чергу подумати, можливо зробивши певні перестановки в складі, головний тренер бережанської команди Ігор Твардовський. Заліщицький "Дністер" – найбільш непередбачувана команда вищої обласної ліги. Підопічні Петра Гуйвана можуть перемогти на виїзді ФК "Козова" (1:0) та програючи підволочиському "Збручу" 0:2 і не маючи в своєму складі жодного запасного гравця, святкувати вікторію – 4:3. Натомість бувають поєдинки, в яких заліщицька команда опускає руки, як от останній матч проти зборівського "Колоса", в якому "Дністер" зазнав розгромної поразки – 0:6. Якщо заліщани зберуться в оптимальному складі та належно налаштуються на гру, то, особливо в домашньому поєдинку, їх перемогти буде дуже складно, а в більшості випадках і не можливо…

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook