Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" впевнено переміг ФК "Бережани у кубку Тернопільської області

категорія: Футбол | дата: 10 06 2018
"ДСО-Поділля" впевнено переміг ФК "Бережани у кубку Тернопільської області

Грузинський легіонер команди "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) Немо Шелія став героєм першого матчу чвертьфіналу кубку Тернопільської області проти ФК "Бережани", який відбувся сьогодні, 6 червня, у Великій Березовиці, повідомляє ФФТО.

Вже на шостій хвилині Шелія відкрив рахунок. Сталося це після довгої передачі Андрія Гринченка. Грузин виграв боротьбу в захисника і метрів з 25-ти точно пробив у ліву "дев’ятку" (1:0). У середині першого тайму партнери по команді кинули в прорив по правому краю атаки Юрія Сорочана. Той сам бити не став, а зробив зручну передачу на Немо Шелію і грузин ударом головою пробив по воротах. М’яч від землі відбився, голкіпер Андрій Гарас його зачепив, але змінити траєкторію майже не зумів і той опинився у сітці воріт (2:0). А перед самим свистком на перерву на Немо Шелії сфолив оборонець бережанської команди Андрій Засєдко і арбітр матчу без вагань призначив пенальті. Одинадцятиметровий виконав граючий головний тренер господарів Андрій Гринченко. Голкіпер хоча й вгадав напрямок польоту м’яча, але удар був сильним і відбити м’яча Андрій Гарас не зумів (3:0).

У другому таймі гра заспокоїлася, господарі порахували, що гру зроблено, а гості нічого особливого в атаці не могли створити. Так тривало до вилучення гравця "ДСО-Поділля" Петра Скобляка, який отримав друге попередження за ввід м’яча без свистка. Граючи в більшості вже бережанці більше контролювали м’яча, але за пів години гри по-великому рахунку вони створили лише один гольовий момент, коли партнери по команді вивели віч-на-віч з голкіпером господарів Владиславом Бритковськи Дмитра Марценюка, але молодому гравцю забракло холоднокровності, коли він перекинув м’яча і через кіпера, і через ворота…

Матч-відповідь між цими командами відбудеться 20 червня у Бережанах.

***

1/4 фіналу (перший матч). "ДСО-Поділля" (Тернопільський р-н.) – ФК "Бережани" – 3:0 (3:0)

6 червня. В. Березовиця. Селищний стадіон. 150 гл. +21 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

"ДСО-Поділля": Бритковський, Кормило-к, Скобляк, Андрій Гринченко, Алексевич, Мищишин, Лема (Паламар, 75), Левчик (Дорофей, 75), Сорочан, Скибіцький. Шелія (Білик, 60).

ФК "Бережани": Гарас, Копцюх, А. Засєдко, Фарботняк, А. Бойчук, Бодак, Чиряк, Стирчак (Марценюк, 68), Мострянський-к, Абрамець (Мацалап, 55), Грінько (Легета, 46).

Голи: Немо Шелія (6, 22), Андрій Гринченко (44, з пен.).

Попереджені: П. Скобляк (34), А. Бойчук (52), В. Левчик (56).

Вилучений: П. Скобляк (60, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook