Про нас
увійти

Аутсайдери Пешої ліги записали перші очки до турнірної таблиці

категорія: Футбол | дата: 10 06 2018
Аутсайдери Пешої ліги записали перші очки до турнірної таблиці

Перед матчем 6-го туру групи "Б" першої обласної ліги команди "Гірник" з Новосілки та ФК "Шумськ" очок у сезоні ще не здобували. Кожен з колективів прагнув поправити своє турнірне становище. У підсумку цікавий та драматичний матч завершився внічию – 1:1, повідомляє ФФТО.

Вже на п’ятій хвилині поєдинку відзначилися господарі. Сталося це через помилку оборонця щумської команди Андрія Галюка, який невдало віддав м’яча на свого голкіпера Миколу Семенюка, який до м’яча не встиг і капітан господарів Олег Тихоліз без проблем відправ шкіряного у сітку воріт (1:0). Доволі швидко гості відігралися. Андрій Галюк до певної міри реабілітувався, виконавши гольову подачу на дальню стійку, яку ударом головою замкнув Любомир Бонк (1:1).

Було у матчі ще й пенальті. Арбітр зустрічі порахував, що автор голу з боку шумської команди, центральний оборонець Любомир Бонк порушив правила в штрафному майданчику і призначив одинадцятиметровий. Однак гравець команди з Новосілки Руслан Хоменко переграти голкіпера ФК "Шумськ" з "точки" не зумів. Микола Семенюк вгадав напрямок удару і витягнув м’яча з лівого нижнього кута, відбивши того на кутовий…

Загалом у першому таймі ще один гольовий момент створили гості, а в другому господарі поцілили в поперечину, однак голів глядачі більше так і не побачили…

***

"Гірник" (Новосілка) – ФК "Шумськ" – 1:1 (1:1)

3 червня. Скалат. Стадіон "Колос". 157 гл. +26 град.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Оксана Паньків (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Богдан Трач (Тернопіль).

"Гірник": Швець, Колцуняк (Барановський, 34), Котис, Федак (Бабій, 84), Хоменко, Тихоліз-к (Борис, 80), Колісник (Гевчук, 51), Мазурик, Шандрівський, Гладиш (Федун, 46), Буряк.

ФК "Шумськ": Семенюк, А. Мороз-к, Галюк, Бонк, Шмирук, О. Попов, Таращук, Бабін, Артур Вознюк, Балюк, Камінник.

Голи: Олег Тихоліз (5), Любомир Бонк (17).

На 39-й хвилині Руслан Хоменко не реалізував пенальті ("Гірник").

Попереджені: І. Барановський (68), М. Камінник (71), М. Шмирук (77).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook