Про нас
увійти

"Агрон" у кубковому матчі розбив "Бастіон"

категорія: Футбол | дата: 09 06 2018
"Агрон" у кубковому матчі розбив "Бастіон"

Не зустрічає серйозного опору вже на другій стадії кубку чемпіон області – великогаївський "Агрон-ОТГ". Якщо на стадії 1/8 фіналу в першому матчі більш ніж упевнено було переможено "Поділля" з Великої Березовиці – 10:0, то в чвертьфіналі підопічні Романа Курдупеля не залишили жодних шансів учаснику першої обласної ліги – "Бастіону-1427" з Горішньої Вигнанки (Чортківський район) – 7:0, повідомляє ФФТО.

Голи забивалися на будь-який смак, і навіть коли Андрій Пастернак з пенальті потрапив у стійку, м’яча у ворота добив його партнер по команді та капітан Роман Мельник. Очевидно, матч-відповідь між цими командами, який запланований на 20 червня, навряд чи зможе змінити ситуацію в цій парі, але вже мав факт, що в Горішню Вигнанку може приїхати чемпіон і діючий лідер обласного чемпіонату, мав би привернути значну увагу вболівальників до цього поєдинку. 

1/4 фіналу (перший матч). "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 7:0 (3:0)

6 червня. В. Гаї. Сільський стадіон. 250 гл. +18 град.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Олег Богач (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Андрієшин, Лівіцький, Ковалик (Дорі, 46), Кривобедрий, Пастернак (Лук’янов, 46), Гаврилюк, Луцик (Оконський, 60), Штанкевич (Гурін, 46), М. Когут (Т. Семенець, 46), Р. Мельник (Коник, 46).

"Бастіон-1427": Довгалюк, Дутка, В. Лемішка, Гаєвський, А. Лемішка, Слободян, Чинчик (П'ятничук, 46), Пшеничний, Басістий (Юрків, 46), Миронюк-к, Троян. (Кульчицький, 46).

Голи: Микола Когут (23), Роман Мельник (27, 44), Дмитро Коник (49, 72), Тарас Семенець (53), Артур Дорі (89).

На 43-й хвилині Андрій Пастернак ("Агрон-ОТГ") не реалізував пенальті.

Попереджений: А. Дутка (43).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook