Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" у компенсований час вирвав перемогу в бучацькому дербі

категорія: Футбол | дата: 08 06 2018
ФК "Трибухівці" у компенсований час вирвав перемогу в бучацькому дербі

У рамках 6-го туру групи "А" першої обласної ліги відбулося бучацьке дербі – "Колос" з районного центру зустрічався з ФК "Трибухівці". Загалом у матчі рівних команд, перемогу святкував ФК "Трибухівці" – 3:1, який два вирішальних голи забив у компенсований час, повідомляє ФФТО.

Команда з Трибухівців першою відзначилася вже на початку матчу. Після того, як непорозумілися захисник і воротар "Колоса" нападник номінальних гостей Ігор Кістяник ударом головою зумів відкрити рахунок (0:1). Впродовж першого тайму більш гостріше діяли гравці ФК "Трибухівці", але до реальних нагод ні з їхньої сторони, ні з боку опонентів справа не доходила. А у другому таймі після подачі кутового помилився оборонець гостей і бучачанин Петро Гошва зрівняв рахунок. У подальшому і майже до завершення матчу гру під своїм контролем тримали футболісти "Колоса", а гості діяли здебільшого на контратаках. А долю поєдинку вирішила заміна. Тренер гостей Ігор Дворецький вгадав з Андрієм Гаврилюком, котрий вийшов з лави запасних. На третій компенсованій хвилині по лівому краю атаки пройшов Богдан Бородиця і віддав зручну передачу на Гаврилюка, який переправив м’яча у ворота (1:2). А за хвилину Ігор Щербаков видряпав м’яча в захисника "Колоса" та вийшовши два в одного, зробив все, щоб партнер по команді Михайло Юристий відзначився ще одним голом ФК "Трибухівці" (1:3)…

***

"Колос" (Бучач) – "Трибухівці" – 1:3 (0:1)

3 червня. Бучач. Міський стадіон. 460 гл. +26 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Андрій Стасюк (Ланівці).

Суддівський спостерігач: Василь Заторський (Тернопіль).

"Колос": Броварський, С. Заставецький (Гнитка, 48), Богачук (Чепига, 69), Глуховатий, Підгурський, Крушельницький-к, Каленюк, Онищук (Остапишин, 83), Газдевич, Дзьоба (Надворський, 77), Бондаренко (Гошва, 46).

ФК "Трибухівці": Є. Вахновський, Долик, Грицак, Жук (Олексевич, 83),  В. Скавуляк, І. Скавуляк-к, Бородиця, Юристий, Кістяник (А. Гаврилюк, 79), Квятковський, Щербаков.

Голи: Ігор Кістяник (7), Петро Гошва (63), Андрій Гаврилюк (90+3), Михайло Юристий (90+4).

Попереджені: В. Підгурський (18), С. Гнитка (56), П. Гошва (64).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook