Про нас
увійти

ФК "Заводське" не вдалося взяти "Бастіон"(ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 08 06 2018
ФК "Заводське" не вдалося взяти "Бастіон"(ВІДЕО)

У центральному матчі 6-го туру групи "А" другої обласної ліги команди, які претендують на потрапляння до заповітної трійки за результатами попереднього етапу змагань – "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки та ФК "Заводське" зіграли внічию – 1:1, повідомляє ФФТО.

Всі найцікавіші події в матчі розгорнулися в останні чверті гри. Капітан гостей з четвертої спроби, після двох потраплянь у стійку, таки зумів пробити голкіпера господарів Андрія Довгалюка ударом зі штрафного. До слова, до воріт було метрів 30-ть, однак "гармата" капітана заводської команди таки спрацювали і м’яч по неймовірній траєкторії потрапив у лівий від кіпера кут воріт (0:1). Однак втримати перемогу команда Анатолія Назаренка не зуміла. Після того, як Віктор Ільницький з ФК "Заводське" поцілив у стійку, господарі отримали вправо на вкидання ауту. Андрій Дутка далеко жбурнув м’яча, нападником "Бастіона" Андрієм Кульчицьким була виграна повітряна боротьба і при великому скупченні гравців Анатолій Миронюк метрів з п’яти фактично заніс м’яча у ворота (1:1).

"Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – ФК "Заводське" – 1:1 (0:0)

3 червня. Горішня Вигнанка. Сільський стадіон. 300 гл. +24 град.

Судді: Андрій Шадюк (Тернопіль), Василь Чубарик (Тернопіль), Василь Тиліщак (Монастириська),

Суддівський спостерігач: Олександр Найко (Тернопіль).

"Бастіон-1427": Довгалюк, Чинчик (Цілінський, 86), Гаєвський, А. Лемішка, В. Лемішка, Слободян (Троян, 46), Миронюк-к, П'ятничук (Дутка, 66), Пшеничний, Юрків, Кульчицький.

ФК "Заводське": Павлишен, Сцібак, Савка, Супрун, Крашівський (Роман, 65), Ю. Заставецький-к, Михальчук(Пахолок, 79), Коваленко (Ільницький, 46), Волохатий, А. Когут (Кулик, 90+3), Римар.

Голи: Юрій Заставецький (76), Анатолій Миронюк (83).

Попереджені: С. П’ятничук (46), В. Крашівський (51), В. Лемішка (59), А. Миронюк (61), Б. Чинчик (80).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook