Про нас
увійти

ФК "Збараж" здобуває перемогу у Кременці

категорія: Футбол | дата: 08 06 2018
ФК "Збараж" здобуває перемогу у Кременці

В атакувальний футбол грали команди групи  "Б" першої обласної ліги "Три валети" з Кременця та ФК "Збараж" у рамках 6-го туру. Кременецькі глядачі побачили одразу сім забитих голів. На один м’яч більше за суперника забили збаражчани, які власне і перемогли у гостях – 4:3.

Перший гол у матчі було забито після кутового. Ветеран збаразької команди Матвій Николайчук виконав не верхову передачу, а подав низом на Валері Джозефа, котрий з метрів 10-ти пробив у дальній кут воріт (0:1). Кременецькі футболісти зрівняли рахунок після подачі штрафного. За спини захисникам ФК "Збараж" забіг нападник Андрій Зубко і спокійно в дотик направив м’яча в ворота (1:1). Майже одразу гості знову вийшли вперед. Гол-красень забив капітан ФК "Збараж" Михайло Конечний. Він метрів з 30-ти лівою ногою "зловив" м’яч в повітрі і той від поперечини залетів у ворота (1:2). Вдруге в матчі гравці "Трьох валетів" рахунок зрівняли. Сталося це після прямого удару зі штрафного метрів з 25-ти у виконанні Ярослава Єфремова. Стінка складена з гравців збаразької команди розступилася і м’яч проскочив між неї (2:2). Але і це ще не все у першому таймі. Перед самою перервою гості знову вийшли вперед. Після прострілу Тараса Будківського, головою замкнув дальню стійку Олександр Була (2:3).

У другому таймі футболісти ФК "Збараж" організували і четвертий гол. Їхній нападник Тарас Косінський здійснив фланговий прохід і віддав передачу на 11-ть метрів, звідкіля в один дотик забив Бернард Аджей (2:4). Наприкінці матчу кременецька команда одного м’яча відіграла, коли після помилки захисника гостей у порожні воротах переправив м’яча з метрів трьох Євген Кухтій (3:4). На ще один подвиг народного футбольного клубу з Кременця вже не вистачило…

"Три валети" (Кременець) – ФК "Збараж" – 3:4 (2:3)

3 червня. Кременець. Міський стадіон. 250 гл. +24 град.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль), Роман Колодніцький (Козова).

Суддівський спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

"Три валети": Казмірчук, Марченко (Франковський, 59), А. Власюк, Сурм’як-к, Дмитрук (Помінчук, 65), Соколовський (Ємець, 68), Вілівчук (Левицький, 59), Василюк (Кухтій, 46), Кравчук (Парасіч, 46), Єфремов, Зубко.

ФК "Збараж": Таращук, Кантицький, Бабій, Бутковський, Джозеф, Конечний-к, Николайчук, Аджей (Лобас, 79), Хруняк (Качор, 53), Була (Загородній, 90+3), Косінський.

Голи: Валері Джозеф (16), Андрій Зубко (36), Михайло Конечний (38), Ярослав Єфремов (41), Олександр Була (44), Бернард Аджей (52), Євген Кухтій (82).

Попереджений: С. Кантицький (62).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook