Про нас
увійти

Анонс матчів кубка Тернопільської області з футболу за 6 червня

категорія: Футбол | дата: 06 06 2018
Анонс матчів кубка Тернопільської області з футболу за 6 червня

Сьогодні, 6 червня, відбудеться три поєдинку в рамках кубка Тернопільської області сезону-2018.

1/8 фіналу (повторний матч). ФК "Вишнівець" – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ)

6 червня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 16.00.

Судді: Андрій Ющишин (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків), Олег Чемний (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

Результат першого матчу: "Збруч-Агробізнес" – ФК "Вишнівець" – 3:2. 

У Вишнівці зустрінуться молоді та амбітні команди, які цього сезону ще не розкрили свій потенціал. Цей матч мав відбутися раніше, однак через залучення великої кількості гравців у фіналі "чотирьох" студентського чемпіонату України, він пройде саме сьогодні. У першому поєдинку в компенсований час перемогу здобула команда з Підволочиська (3:2), однак забивши два голи на виїзді підопічні Михайла Скиби мають хороші перспективи на прохід до наступного раунду. Тим більше, що після дискваліфікації, ФК "Вишнівець" зможе виставити бойовий склад. Чого не скажеш про "Збруч-Агробізнес", у лазареті якого знаходиться одразу кілька гравців основного складу і без яких команді Євгена Андрушківа буде доволі не просто протистояти на виїзді вишнівецькій команді.     

***

1/4 фіналу (перший матч). "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка)

6 червня. В. Гаї. Сільський стадіон. 18.00.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Олег Богач (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Команди знаходяться у різних вагових категоріях – "Агрон-ОТГ" лідер вищої ліги, а "Бастіон-1427" сперечається за трійку кращих в одній з груп першої ліги. Минулої неділя обидва колективи зіграли виснажливі поєдинки в чемпіонаті області, тому їхнім гравцям буде не просто відновити насамперед фізичні кондиції. Все ж таки довша лавка запасних, кращий підбір виконавців та фактор домашнього поля мали б зіграти визначальну роль у цьому поєдинку. Хоча, при недооцінці суперника, "Бастіон" спроможний на сенсацію, адже в його складі зігралися футболісти, які мають за своєю спиною великий багаж виступів на обласному рівні.

 

1/4 фіналу (перший матч). "ДСО-Поділля" (Тернопільський р-н.) – ФК "Бережани"

6 червня. В. Березовиця. Селищний стадіон. 17.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Теребовля).

Обидва колективи не зовсім вдало виступають у чемпіонаті області, набравши по вісім очок, далеко (на цілих 8(!) очок) відпустивши лідера – великогаївський "Агрон-ОТГ". І хоча сезон у розпалі, однак у якості певної компенсації, команди можуть поставити ставку саме на кубок. Наперед віддати якійсь команді перевагу складно, адже зустрічаються приблизно рівні за класом суперники. У господарів відчутні проблеми в захисті (у кожному з шести матчів чемпіонату команда з Тернопільського району неодмінно пропускала), а також, після отриманої травми головним бомбардиром Ігорем Швецем, важко знайти йому рівноцінну заміну в атаці. Натомість у ФК "Бережани" зараз "чорна" смуга, команда в двох останніх поєдинках програла, не забивши жодного м’яча. Перервати цю сумну серію підопічні Ігоря Твардовського намагатимуться у В. Березовці, але для цього їм потрібно зіграти на максимумі, бо суперник – досвідчений та амбітний.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook