Про нас
увійти

Анонс перенесених матчів Вищої та Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу

категорія: Футбол | дата: 06 06 2018
Анонс перенесених матчів Вищої та Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу

Сьогодні, 6 червня, в обласному чемпіонаті відбудуться два поєдинки – у Чорткові та Вишнівці.

У вищій лізі чемпіонату Тернопільської області чортківський "Кристал" прийматиме ФК "Тернопіль-ДЮСШ", а ФК "Тернопіль-Педліцей" у гостях у рамках 6-го туру першої ліги зустрічатиметься з ФК "Вишнівенць-2".

Вища ліга. 6 тур: "Кристал" (Чортків) – ФК "Тернопіль-ДЮСШ"

6 червня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 17.00.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Олег Мімнонов, Сергій Харчук (усі з Тернополя).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

Обом командам очки потрібні, як повітря. Чортківська команда ніяк не може здобути перемоги під керівництвом нового тренера Едуарда Хаврова. Для команди вже завершився аматорський чемпіонат України, в якому вона навесні не здобула жодного очка, тому є можливість повністю зосередитися на обласному чемпіонаті. На сьогодні найбільша проблема "Кристалу" – кадрова, адже чимало гравців травмовані та залишили розташування команди, а оскільки завершився трансферний період, нових виконавців запросити немає можливості. Що ж до тернополян, то вони в обласному чемпіонаті після стартової вікторії не знають радості перемоги в останніх чотирьох поєдинках. І хоча молоді футболісти дають бій практично кожному супернику, але вибратися з дна турнірної таблиці поки не можуть. Не помічник команді в цьому матчі їхній головний тренер Андрій Яблонський, котрий дискваліфікований на три матчі і не може перебувати в технічній зоні. Його повинен замінити помічник Богдан Бучинський, котрий власне керуватиме діями команди у Чорткові.

 

Перша ліга. 6 тур: ФК "Вишнівець-2" – ФК "Тернопіль-Педліцей"

6 червня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 18.30.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Андрій Шадюк (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

Господарі поля не так, як очікували їхні вболівальники розпочали сезон – лише одна перемога зі старту чемпіонату. А тому, якщо вони прагнуть поборотися за трійку команд, яка на попередньому етапі виборюватиме путівки до фінального раунду, конче потрібно набирати очки. І подразник для цього більш, ніж вагомий – ФК "Тернопіль-Педліцей". Команда досвідченого тренера Василя Івегеша несподівано вдало стартувала і ще в цьому сезоні не втратила жодного очка, здобувши в чотирьох поєдинках чотири перемоги (один матч з хоростківською "Зорею" відкладений). Продовжити переможну серію тернополянам буде не просто, адже в Вишнівці підібрався доволі сильний колектив з хорошим підбором виконавців. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook