Про нас
увійти

Долю драматичного матчу у Вишнівці вирішило пенальті

категорія: Футбол | дата: 06 06 2018
Долю драматичного матчу у Вишнівці вирішило пенальті

Лідер вищої обласної ліги великогаївський "Агрон-ОТГ" очікувано зіштовхнувся з серйозним опором з боку ФК "Вишнівець". Незважаючи на два пропущених голи у першому таймі, підопічні Михайла Скиби за відсутності через дискваліфікацію двох гравців основи, зуміли відігратися та ще й заробити пенальті, яке... не реалізували. Натомість суперник своїм шансом скористався і вирвав перемогу – 3:2.

Матч розпочався дуже жваво і господарі, і гості взяли просто шалений темп гри. Обидві команди боролася за кожен метр поля, за кожен м’яч. Краще тримаючи м’яча гості створили декілька напів моментів в перші 20 хвилин зустрічі, та це ні до чого не призвело. Натомість на 25-й хвилині на удар наважився Віктор Ковалик, який просто гарматним ударом відкрив рахунок у зустрічі (0:1). Гості не збавили обертів і це принесло свій результат на 35 хвилині. Руслан Луцик потужно і головне влучно пробив метрів з двадцяти (0:2). Здавалося на цей момент, що "Агрон" вивезе з Вишнівця доволі легкі три очки. Та своє слово ще не сказав лідер господарів, опорний півзахисник і майстер стандартів Михайло Вітерук. Він просто дивовижним чином зі штрафного з метрів 30-ти поцілив у "дев’ятку" воріт "Агрону-ОТГ", які цього разу захищав Іван Рогаль (1:2).

З початком другої половини гри господарі кинулися відіграватися, і треба сказати вони були досить близькими до цього, адже практично кожен штрафний удар ніс велику небезпеку. Та швидко плинув час і за перших 15 хвилин тайму нічого в рахунку не змінилося. Та вже на 60-й хвилині рахунок мав зрівнювати все той же Михайло Вітерук, який взявся виконувати пенальті. Гарматний постріл і…  поперечина рятує від гола команду з Великих Гаїв. Цей момент сколихнув обидві команди, які додали в темпі. Декілька нагод втратили, як господарі, так і гості. Та все ж таки на 80-й хвилині знову штрафний і знову небезпека біля воріт "Агрону". Дальній навіс на воротарський майданчик і красиве завершення – точний удар головою від Євгена Щербатюка. 2:2 на табло і просто шаленіє стадіон у Вишнівці. Та все ж радість була недовго. На 85-й хвилині відбувається навіс в штрафну зону господарів. До м’яча йде Арсен Кривобедрий та голкіпер господарів. Арбітр матчу вбачає порушення правил з боку кіпера і призначає пенальті вже у ворота ФК "Вишнівець", яке спокійно реалізував нападник гостей Роман Мельник (2:3)…

ФК "Вишнівець" – "Агрон-ОТГ" – 2:3 (1:2)

3 червня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 450 гл. +24 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Вадим Трач (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Марків (Бовсулівський, 30), Ніколайчук, Сайчук, Старушкевич, Щербатюк, Вітерук, Преварський, Корзун (Томич, 46), Т. Бадиляка, Михайленко (Бондарук, 71), Мельничук-к.

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Андрієшин, Ковалик, Лук’янов, Коник, Штанкевич (Лівіцький, 87), Т. Семенець (Р. Мельник, 69), Кривобедрий, Пастернак-к, Луцик (Кривий, 90+2), М. Когут (Гурін, 78).

Голи: Віктор Ковалик (25), Руслан Луцик (35), Михайло Вітерук (42), Євген Щербатюк (80), Роман Мельник (86, з пен.).

На 60-й хвилині Михайло Вітерук (ФК "Вишнівець") не реалізував пенальті.

Попереджені: М. Вітерук (39), П. Старушкевич (40), Д. Коник (43), Ю. Мельничук (45), А. Пастернак (60), Н. Бондарук (75), Р. Луцик (88), Є. Щербатюк (90).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook