Про нас
увійти

ФК "Козова" сенсаційно переміг у Бережанах

категорія: Футбол | дата: 06 06 2018
ФК "Козова" сенсаційно переміг у Бережанах

Після не зовсім вдалого старту сезону поступово набирає обертів ФК "Козова". І якщо в минулому турі козівчани вдома зіграли внічию з одним з лідерів – зборівським "Колосом" (1:1), то в 6-му – в гостях перемогли ще одного претендента на медалі вищої обласної ліги – ФК "Бережани" – 1:0, повідомляє ФФТО.

Якщо в першому таймі перевагою володіли господарі, які створили ряд гострих нагод, але не зуміли їх втілити в забитий гол, то після перерви, побудувавши грамотно гру, більше небезпечних моментів створили футболісти з Козови. Саме вони у середині другого тайму отримали право на пробиття штрафного удару за метрів 22 від воріт прямо по центру (оборонці ФК "Бережани" порушили правила на капітану гостей Андрію Мартинюку). Атакувальний півзахисник ФК "Козова" Тарас Глухан пробив у кут, де власне стояв голкіпер бережанської команди Андрій Гарас, але той у стрибку не зумів дістатися до м’яча (0:1).

Також у другому таймі ще один гольовий момент був у гостей в Михайла Мельника, котрий вийшов на заміну. Він здійснив прохід від центра поля, але у найвідповідальніший момент м’яч ліг під не робочу ногу і слушну нагоду збільшити перевагу своєї команди було втрачено.

ФК "Бережани" – ФК "Козова" – 0:1 (0:1)

3 червня. Бережани. Стадіон "Нива". 300 гл. +28 град.

Судді: Андрій Ющишин (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок), Олег Чемний (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

ФК "Бережани": Гарас, Копцюх, Ковальчук, Фарботняк, А. Бойчук, Мострянський-к, Стирчак (Жига, 79), Чиряк, Бодак, Мацалап (Засєдко, 67), Грінько (Абрамець, 58).

ФК "Козова": Северин, Данилюк, Павелко, Клочак (Долинний, 46), Фрейнак (Захарчук, 88), Костів, Глухан, Карабін (Т. Шимонович, 90+3), Бобко (М. Мельник, 59), Молінський (Я. Мельник, 72), Мартинюк-к.

Гол: Тарас Глухан (65).

Попереджені: С. Мацалап (38), Ю. Клочак (38), А. Фрейнак (61), І. Абрамець (67), М. Костів (90+1).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook