Про нас
увійти

ФК "Малинськ" - ФСК "Кристал" Чортків. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 03 06 2018
ФК "Малинськ" - ФСК "Кристал" Чортків. Анонс матчу

У неділю, 3 червня, чортківський "Кристал" зіграє останній матч сезону у рамках Чемпіонату України серед аматорів. Суперник – футбольний клуб "Малинськ" із однойменного села, що на Рівненщині.

Нагадаємо, більше тижня тому чортківчани отримали нового виконувача обов’язків головного тренера – іменитого українського спеціаліста Едуарда Хаврова. Маючи у когорті обмежену кількість гравців (деякі – не підійшли тренеру, ще кілька – травмовані, Понєдєльнік у середу грав на студлігу), тренеру вдалось відразу оживити гру своєї команди. Так, у неділю "Кристал" зіграв у бойову нічию 1:1 із "Вишнівцем", хоча більшу частину ігрового часу проводив у атаках. Також прикрою видалась суха нічия із діючим чемпіоном області "Агроном-ОТГ", де лише через невезіння та необ’єктивне суддівство чортківчанам не вдалося взяти такі бажані три очки.
 

Навіть попри те, що останній матч сезону між двома командами не має жодної турнірної ваги, чортківській команді, зокрема новому тренеру – є що доводити. Злий жарт із "Кристалом" може зіграти хіба що дуже коротка лава запасних та доволі напружений графік, адже це буде вже третій матч за календарний тиждень. До слова, до і так немалого лазарету потрапив ще й Руслан Курдас, котрий отримав жахливе ушкодження в останньому матчі, яке знову ж таки виявилось непомічене арбітром.

Щодо наших суперників, то команда із Малинська вже давно заявила про себе, як добротний, міцний колектив. Команда із Рівненщини дуже впевнено розпочала друге коло, обігравши "Хмельницький" та теребовлянську "Ниву", але далі клуб виступав із перемінними результатами. Програли своїм ключовим конкурентам – "Калушу", "Покуттю", а також лідерам – "ОДЕКу" та "Минаю". У актив можна записати лише домашню нічию із "Рочином". Востаннє малинчани відчували смак перемоги в аматорах аж 22 квітня.
 

"Малинськ" – суперник, котрого слід поважати, але не варто боятися. Тим паче, що підопічним Едуарда Хаврова відступати немає куди.

Інші матчі 18 туру:

ФК "Калуш" – "Покуття" Коломия
3.06. 17:00. Стадіон "Хімік" (Калуш)

ФК "Хмельницький" – "ОДЕК" Оржів (Рівненщина)
3.06. 18:00. Стадіон "Поділля" (Хмельницький)

Через відсутність фінансування ФК "Нива" Теребовля знявся із участі у Чемпіонаті України серед аматорів 2017/2018.

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Родін І.О. (Львів)

Асистенти арбітра – Рачинська І.Р. (Чернівецька обл.), Перетятко О.О. (Вишгород).

Четвертий арбітр – Вакулко І.О. (Рівненська обл.)

Спостерігач арбітражу – Антимійчук В.А. (Чернівці)

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook